-- Dodano: 01 lis 2016, 12:13 --
David, fajne wejścia, ale popatrz na moje wyjście..

Świeżak44 pisze:DAvid, a ty kiedy na raelny rachunek przechodzisz??
-- Dodano: 01 lis 2016, 12:13 --
David, fajne wejścia, ale popatrz na moje wyjście..
Świeżak wszyscy przeciez na to czekaja w koncu chca ujrzec twoj geniusz tradingu na realnym rachunku oczywiscie nie zapomnij dawac screeny z wejsciami to przyciagnie tlumyŚwieżak44 pisze:Kolejne TP, nawet sioę nie obejrzałem.. Jak będę tak grał to jeszcze w tym miesiącu REAL.Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..
Wiem, David wiem.. Ja się nie będę cykał. Wszyscy będą mogli podziwiać mój sttement.. PS. David, obiecałeś założyc konto demo i z 1k zrobić 100k.. Jak ci to idzie???DavidFx pisze:Świeżak wszyscy przeciez na to czekaja w koncu chca ujrzec twoj geniusz tradingu na realnym rachunku oczywiscie nie zapomnij dawac screeny z wejsciami to przyciagnie tlumyŚwieżak44 pisze:Kolejne TP, nawet sioę nie obejrzałem.. Jak będę tak grał to jeszcze w tym miesiącu REAL.Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..
Zapłacenie podatkukupidyn pisze:Świeżak, z przejściem na real wstrzymaj się do stycznia. Jeśli będziesz miał dobrą passę i do końca roku zrobisz jakiś zysk, a w styczniu wyzerujesz konto, to będziesz musiał zapłacić podatek od zysku w 16 roku. Jeśli zaczniesz od stycznia, będziesz miał cały rok na zrobienie zysku.
Ale dlaczego mam teraz wyzerować konto jak umiem 10x więcej niż kilkamiesięcy temu??? Przecież juz grałem w realu na wiosnę i latem i nawet wtedy nie wyzerowałem, tylko zrobiłem stratę -3kkupidyn pisze:Świeżak, z przejściem na real wstrzymaj się do stycznia. Jeśli będziesz miał dobrą passę i do końca roku zrobisz jakiś zysk, a w styczniu wyzerujesz konto, to będziesz musiał zapłacić podatek od zysku w 16 roku. Jeśli zaczniesz od stycznia, będziesz miał cały rok na zrobienie zysku.