-- Dodano: 01 lis 2016, 12:13 --
David, fajne wejścia, ale popatrz na moje wyjście..

Świeżak44 pisze:DAvid, a ty kiedy na raelny rachunek przechodzisz??
-- Dodano: 01 lis 2016, 12:13 --
David, fajne wejścia, ale popatrz na moje wyjście..

Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..
  Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..Świeżak wszyscy przeciez na to czekaja w koncu chca ujrzec twoj geniusz tradingu na realnym rachunku oczywiscie nie zapomnij dawac screeny z wejsciami to przyciagnie tlumyŚwieżak44 pisze:Kolejne TP, nawet sioę nie obejrzałem.. Jak będę tak grał to jeszcze w tym miesiącu REAL.Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..

Wiem, David wiem.. Ja się nie będę cykał. Wszyscy będą mogli podziwiać mój sttement.. PS. David, obiecałeś założyc konto demo i z 1k zrobić 100k.. Jak ci to idzie???DavidFx pisze:Świeżak wszyscy przeciez na to czekaja w koncu chca ujrzec twoj geniusz tradingu na realnym rachunku oczywiscie nie zapomnij dawac screeny z wejsciami to przyciagnie tlumyŚwieżak44 pisze:Kolejne TP, nawet sioę nie obejrzałem.. Jak będę tak grał to jeszcze w tym miesiącu REAL.Eksplozja formy. +10k dzisiaj, a dzień sie jeszcze nie skończył.. Teraz trzeba ostudzić emocje..

Zapłacenie podatkukupidyn pisze:Świeżak, z przejściem na real wstrzymaj się do stycznia. Jeśli będziesz miał dobrą passę i do końca roku zrobisz jakiś zysk, a w styczniu wyzerujesz konto, to będziesz musiał zapłacić podatek od zysku w 16 roku. Jeśli zaczniesz od stycznia, będziesz miał cały rok na zrobienie zysku.

Ale dlaczego mam teraz wyzerować konto jak umiem 10x więcej niż kilkamiesięcy temu??? Przecież juz grałem w realu na wiosnę i latem i nawet wtedy nie wyzerowałem, tylko zrobiłem stratę -3kkupidyn pisze:Świeżak, z przejściem na real wstrzymaj się do stycznia. Jeśli będziesz miał dobrą passę i do końca roku zrobisz jakiś zysk, a w styczniu wyzerujesz konto, to będziesz musiał zapłacić podatek od zysku w 16 roku. Jeśli zaczniesz od stycznia, będziesz miał cały rok na zrobienie zysku.
 Trzeba to odrobić przed końcem roku..
  Trzeba to odrobić przed końcem roku..   
  Bez obaw, znam podstawowe zasady, wiem już jak to się porusza. Dzisiejsze wejścia i wyjscia były idealne, takie jak kiedyś sobie zakładałem.  Do końca listopada daję sobie czas na trening ..a potem jazda.
 Bez obaw, znam podstawowe zasady, wiem już jak to się porusza. Dzisiejsze wejścia i wyjscia były idealne, takie jak kiedyś sobie zakładałem.  Do końca listopada daję sobie czas na trening ..a potem jazda.   Nie ma na co czekać.
  Nie ma na co czekać.