DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
na edku to tak wygląda jakby chcieli jechać w dół, ale wrócili po spóźnialskich żeby nabrać większej mocy spadkowej hmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kiedy będzie lepsza okazja do wejścia w L na EURUSD, jak nie teraz na naturalnych pull backach, gdzie do stopu jest bliziutko ?:

jankesa miejscówka 2100 wypieszszona w porywach 2080, no dalej hamburgerowa tłusta d... 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

lepsza okazja bedzie na 1.0925, to tam właśnie cena teraz zmierza, funt tez wchodzi w korektę przynajmniej do jenakarnak pisze:Kiedy będzie lepsza okazja do wejścia w L na EURUSD, jak nie teraz na naturalnych pull backach, gdzie do stopu jest bliziutko ?:![]()
![]()

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jest dog na forum ? Mógłby zapuścić eseczkę na kablu trochę go zdołować 

The only way is up
Chyba patrzymy na różne wykresy EDka, bo ja nie widzę, że tam zmierza (dołuje), wręcz przeciwnie.Farciarz pisze:lepsza okazja bedzie na 1.0925, to tam właśnie cena teraz zmierza, funt tez wchodzi w korektę przynajmniej do jenakarnak pisze:Kiedy będzie lepsza okazja do wejścia w L na EURUSD, jak nie teraz na naturalnych pull backach, gdzie do stopu jest bliziutko ?:![]()
![]()

ja nie piszę ci o tym co edek robi tylko o tym co zrobikarnak pisze:Chyba patrzymy na różne wykresy EDka, bo ja nie widzę, że tam zmierza (dołuje), wręcz przeciwnie.Farciarz pisze:lepsza okazja bedzie na 1.0925, to tam właśnie cena teraz zmierza, funt tez wchodzi w korektę przynajmniej do jenakarnak pisze:Kiedy będzie lepsza okazja do wejścia w L na EURUSD, jak nie teraz na naturalnych pull backach, gdzie do stopu jest bliziutko ?:![]()
![]()
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
U mnie się DAX zatrzymał na 10666.. wyszedłem z niewielkim zyskiem na wszelki wypadek. 
-- Dodano: 31 paź 2016, 20:06 --
No coż, taka gra jak dziś to jest dramat.. to już lepiej na grzyby pójść..

-- Dodano: 31 paź 2016, 20:06 --
No coż, taka gra jak dziś to jest dramat.. to już lepiej na grzyby pójść..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
może coś z tego będzie, a może to kierunek na cały tydzien kto wie to niech powie
ciekawe czy samurai pokaże w nocy moc

ciekawe czy samurai pokaże w nocy moc

High Leverage Overtrading 

sapinka odnowione eL