DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.10.2016
ed FH.bat-1.1016 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

Haha.TsunamiPL pisze:Jest dog na forum ? Mógłby zapuścić eseczkę na kablu trochę go zdołować

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Dzisiaj koniec budowy świec miesięcznych. Tak dla przypomnienia.
The only way is up
No cóż... miesiąc dobiega końca, zatem każdy może sobie podsumować co i jak.
U mnie wyszło "nieźle". Na listopad otwarte 3 loty sell usdpln i dax(cała moja uwaga skupiona była na usdpln i zhedżowałem moją pozycję sell 10543 (0,11 lota) buy'em na poziomie 10814 taką samą wielkością żeby się nią na tę chwilę nie zajmować)
Ps. Warto trzymać pozycję zgodnie z tym co przewidujesz - zakładałem sufit na poziomie 3,98-4,00 na usdpln.
U mnie wyszło "nieźle". Na listopad otwarte 3 loty sell usdpln i dax(cała moja uwaga skupiona była na usdpln i zhedżowałem moją pozycję sell 10543 (0,11 lota) buy'em na poziomie 10814 taką samą wielkością żeby się nią na tę chwilę nie zajmować)
Ps. Warto trzymać pozycję zgodnie z tym co przewidujesz - zakładałem sufit na poziomie 3,98-4,00 na usdpln.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No i troche pozmieniane godziny handlu w tym tygodniu, ze względu na zmianę czasu .TsunamiPL pisze:Dzisiaj koniec budowy świec miesięcznych. Tak dla przypomnienia.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Aud/Nzd Double Repo potwierdzone już 2 bary temu , ale korzystne entry ciagle mozliwe.
-- Dodano: 01 lis 2016, 00:02 --
Trza poczekac do jutra i kupic na WGPW moze i słaba płynnośc ale nie ma takich popieprzonych spreadów.
-- Dodano: 01 lis 2016, 00:02 --
Koński spread na złotówce, gdyby nie to juz bym wymieniał na dolce (formacja " bułki z masłem" ).Ambasador pisze:No cóż... miesiąc dobiega końca, zatem każdy może sobie podsumować co i jak.
Trza poczekac do jutra i kupic na WGPW moze i słaba płynnośc ale nie ma takich popieprzonych spreadów.