DayTrading: Piątek 28.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 28.10.2016
FW20WS - straszy RGR: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyćrabit pisze:Czy ty w ogole obejzales te screeny? Wszystkie z pozycjami ktore zamiescilem wczoraj i dzis.Farciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyćOpdpwiedz w zalaczniku.Świeżak44 pisze:Ciekawi mnie skąd taki pomysł. U mnie w tym miejscu gdzie dolecieli nie ma nic ważnego. Jakiekolwiek wsparcie jest troche wyżej niz dolecieli, a ty miałeś jeszcze niżej. Coś za daleko się ustawiłeś.
P.S. ja pieniedzy nie trace bo jak napisalem gram na demo a jak gralem w realu bujalem sie +/- i praktycnie nic nie stracilem.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 10:47 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
nie ma jak farta mieć w rękawieFarciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyć

Swiezak to ze ty nie widzisz wzrostow nie oznacza ze ich nie bedzie 
-- Dodano: 28 paź 2016, 10:52 --
Jak chcesz pakuj sie w eski ale zebys potem nie robil scen na forum ze wtopiles

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
Dawidzie czy juz sąDavidFx pisze:Swiezak to ze ty nie widzisz wzrostow nie oznacza ze ich nie bedzie
okresl mi parametrycznie

obraził sie znów,
ale czego dałem mu dax-a na talerzu to rzeznika sobie wziąłco go woził w jedną i drugą
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 11:03 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie wiem czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem czy po prostu jest co z toba nie teges?Farciarz pisze:jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyć
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

SSSSS na dax -sp 500 pozamykane --zostaly jeszcze ssss na eur--usddoktorek pisze:cierpliwosc to dobra cecha DAX --- SP500 ladnie na plusie
Nie wiem co to jest MA, LT, SR, ale faktycznie plan dobry ze względu na linie wsparcia. Tylko u mnie jeszcze do niej nie dolecieli..rabit pisze:Czy ty w ogole obejzales te screeny? Wszystkie z pozycjami ktore zamiescilem wczoraj i dzis.Farciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyćOpdpwiedz w zalaczniku.Świeżak44 pisze:Ciekawi mnie skąd taki pomysł. U mnie w tym miejscu gdzie dolecieli nie ma nic ważnego. Jakiekolwiek wsparcie jest troche wyżej niz dolecieli, a ty miałeś jeszcze niżej. Coś za daleko się ustawiłeś.
P.S. ja pieniedzy nie trace bo jak napisalem gram na demo a jak gralem w realu bujalem sie +/- i praktycnie nic nie stracilem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jak mi tu kolega na czacie podpowiada, zmień podpis na ten co miałes kiedys, bo bardziej pasowałrabit pisze:Ja nie wiem czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem czy po prostu jest co z toba nie teges?Farciarz pisze:jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyć

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Pokazali ładne zyski. Trzeci kolejny kwartał zarobiony. Spadek depozytów jest nieco niepokojący, ale to efekt medialnej nagonki. Kluczem jest wysokość kary nałożonej przez Departament Sprawiedliwości USA.PipsKong pisze:Siemka
ktoś wczoraj coś mówił odnośnie info na temat Deutsche Banku
kiedy to ma być ??
The only way is up