DayTrading: Piątek 28.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 paź 2016, 00:00

Wzrost
6
50%
Bez zmian
3
25%
Spadek
3
25%

Liczba głosów: 12

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 28.10.2016

Nieprzeczytany post autor: karnak »

FW20WS - straszy RGR: :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

rabit pisze:
Farciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyć
Czy ty w ogole obejzales te screeny? Wszystkie z pozycjami ktore zamiescilem wczoraj i dzis.
Świeżak44 pisze:Ciekawi mnie skąd taki pomysł. U mnie w tym miejscu gdzie dolecieli nie ma nic ważnego. Jakiekolwiek wsparcie jest troche wyżej niz dolecieli, a ty miałeś jeszcze niżej. Coś za daleko się ustawiłeś.
Opdpwiedz w zalaczniku. :wink:

P.S. ja pieniedzy nie trace bo jak napisalem gram na demo a jak gralem w realu bujalem sie +/- i praktycnie nic nie stracilem.
jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyć
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 10:47 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Farciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyć :wink:
nie ma jak farta mieć w rękawie :mrgreen:

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Swiezak to ze ty nie widzisz wzrostow nie oznacza ze ich nie bedzie :-d

-- Dodano: 28 paź 2016, 10:52 --

Jak chcesz pakuj sie w eski ale zebys potem nie robil scen na forum ze wtopiles :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

DavidFx pisze:Swiezak to ze ty nie widzisz wzrostow nie oznacza ze ich nie bedzie :-d

-- Dodano: 28 paź 2016, 10:52 --

Jak chcesz pakuj sie w eski ale zebys potem nie robil scen na forum ze wtopiles :p
Dawidzie czy juz są
okresl mi parametrycznie :mrgreen:

obraził sie znów,
ale czego dałem mu dax-a na talerzu to rzeznika sobie wziąłco go woził w jedną i drugą
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 11:03 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Farciarz pisze:jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyć
Ja nie wiem czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem czy po prostu jest co z toba nie teges?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

doktorek pisze:cierpliwosc to dobra cecha DAX --- SP500 ladnie na plusie
SSSSS na dax -sp 500 pozamykane --zostaly jeszcze ssss na eur--usd

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

rabit pisze:
Farciarz pisze:Królik jakbyś potrafił to określić to byś pieniędzy nie tracił, prawda boli, ale lepiej sie z nia za wczasu zmierzyć
Czy ty w ogole obejzales te screeny? Wszystkie z pozycjami ktore zamiescilem wczoraj i dzis.
Świeżak44 pisze:Ciekawi mnie skąd taki pomysł. U mnie w tym miejscu gdzie dolecieli nie ma nic ważnego. Jakiekolwiek wsparcie jest troche wyżej niz dolecieli, a ty miałeś jeszcze niżej. Coś za daleko się ustawiłeś.
Opdpwiedz w zalaczniku. :wink:

P.S. ja pieniedzy nie trace bo jak napisalem gram na demo a jak gralem w realu bujalem sie +/- i praktycnie nic nie stracilem.
Nie wiem co to jest MA, LT, SR, ale faktycznie plan dobry ze względu na linie wsparcia. Tylko u mnie jeszcze do niej nie dolecieli..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

rabit pisze:
Farciarz pisze:jasne, widziałem twoje analizy, nie moja sprawa je oceniać, ale wiedz, że każdy ma swój limit strat do, którego dochodzi i punkt w, którym nastapi zwrot, albo zaczniesz zarabiać i zrozumiesz rynek, albo kończysz na zawsze, limit ten jest ustalony indywidualnie i obys spotkał na swojej drodze tradingu kogos kto da jakis kierunkowskaz, bo samemu będzie bardzo trudno sie z tym limitem zmierzyć
Ja nie wiem czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem czy po prostu jest co z toba nie teges?
jak mi tu kolega na czacie podpowiada, zmień podpis na ten co miałes kiedys, bo bardziej pasował :568:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

PipsKong pisze:Siemka
ktoś wczoraj coś mówił odnośnie info na temat Deutsche Banku
kiedy to ma być ??
Pokazali ładne zyski. Trzeci kolejny kwartał zarobiony. Spadek depozytów jest nieco niepokojący, ale to efekt medialnej nagonki. Kluczem jest wysokość kary nałożonej przez Departament Sprawiedliwości USA.
The only way is up

Zablokowany