DayTrading: Środa 26.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 paź 2016, 00:00

Wzrost
5
50%
Bez zmian
4
40%
Spadek
1
10%

Liczba głosów: 10

Awatar użytkownika
ajron
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 26.10.2016

Nieprzeczytany post autor: ajron »

Gora albo dol po spelnieniu okreslonych warunków.
Teraz test górnej bandy trójkąta- jak przebiją lecimy do góry
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.

pierdolony" 8)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

ajron pisze:Gora albo dol po spelnieniu okreslonych warunków.
Teraz test górnej bandy trójkąta- jak przebiją lecimy do góry
The Truth is out There :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

arkom15 pisze:Nie wiem czy to pytanie padało, ale Świeżak nie lepiej Ci grać na realu na małych kwotach?
Złych nawyków się nauczysz. Na realu zupełnie inaczej patrzy się na pieniądz.
Plan mam taki, żeby najpierw opanować gre na demo, setupy itp.. a potem spróbować przenieść to na real. Jak na demo nie dam rady, to na realu tym bardziej. Do tej pory wyzerowałem 2 konta demo. Teraz na 3-cim jestem już 5,5k na plus (było 6,5 dziś, ale teraz troche straciłem). Jak zrobię 100k na demo to uznam, że coś tam umiem i zacznę myśleć jak przenieść te nawyki na real. A jak będę się stresował na realu to walne setę i bedę grał jak na demo. :P
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

na realu na trzezwo to tam nie ma co szukac trzeba byc niezle nawalonym aby wylozyc realna kase na poruszajace sie swieczki :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

arkom15
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arkom15 »

Oby Twój plan zadziałał, ale z doświadczenia wiem, że na demo szybciej zabraknie zacięcia i dociekliwości. W końcu jak wyzerujesz konto, to otworzysz nowe i nic to nie zmieni.
Są brokerzy, u których możesz grać już za kilkadziesiąt złotych i mniej.
Z resztą na tym forum masz reklamę broka, który daje 100zł za darmo. Jak pomnożysz x2 to Ci wypłacą zysk. Działa - sprawdzałem.
A już zupełnie inaczej się patrzy na rynek.

Oczywiście to moja subiektywna opinia. :wink:

Edit:
W moim przypadku (i kilku które osobiście znam) chęć chłonięcia wiedzy i ogólny rozwój mocno przyśpieszył odkąd rozpocząłem grę na real.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

ciekawy poziom na rzezniku osiagneli przebija czy nie przebija licza sie te ostanie minuty jak zamknie sie swiecucha godzinna :d

-- Dodano: 26 paź 2016, 18:03 --

swieczka ma pin na dole wiec ladujemy eLki kolejne :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

To żaden poziom na rzeźniku. Cały czas podłoga :lol:
The only way is up

Awatar użytkownika
ajron
Gaduła
Gaduła

Przebiją.
Prawdziwy ruch rozpocznie sie dopiero jutro.
Na sesji azjatyckiej mozliwa korekta w dół a jutro po 10;30 az do konca tygodnia laga do góry na funcie.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.

pierdolony" 8)

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

arkom15 pisze:Oby Twój plan zadziałał, ale z doświadczenia wiem, że na demo szybciej zabraknie zacięcia i dociekliwości. W końcu jak wyzerujesz konto, to otworzysz nowe i nic to nie zmieni.
Z resztą na tym forum masz reklamę broka, który daje 100zł za darmo. Jak pomnożysz x2 to Ci wypłacą zysk. Działa - sprawdzałem.

Edit:
W moim przypadku (i kilku które osobiście znam) chęć chłonięcia wiedzy i ogólny rozwój mocno przyśpieszył odkąd rozpocząłem grę na real.
Mój brok TMS dał mi gratis +1000zł i to bez żadnych warunków, a i tak to straciłem :D Najpierw trzeba się nauczyć grać, żeby wygrywać.. Żadne zachęty nic tu nie zmienią. Tracenie małej kasy w realu nie nauczy mnie zbyt wiele a tylko zestresuje i zdołuje. Jak nauczę się wymiatać na demo to w realu będzie łatwiej. A jak bedzie stres, to najpierw jedna seta, potem druga :wink:
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 18:15 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
ajron
Gaduła
Gaduła

Świeżak44 pisze:
arkom15 pisze:Oby Twój plan zadziałał, ale z doświadczenia wiem, że na demo szybciej zabraknie zacięcia i dociekliwości. W końcu jak wyzerujesz konto, to otworzysz nowe i nic to nie zmieni.

Edit:
Mój brok TMS dał mi 1000zł i to bez żadnych warunków, a i tak to straciłem :D Najpierw trzeba się nauczyć grać, żeby wygrywać.. Żadne zachęty nic tu nie zmienią. Tracenie małej kasy w realu nie nauczy mnie zbyt wiele a tylko zestresuje i zdołuje. Jak nauczę się wymiatać na demo to w realu będzie łatwiej. A jak bedzie stres, to najpierw jedna seta, potem druga :wink:
Forex to przede wszystkim psychika, tego nie nauczysz sie na demo.

pierdolony" 8)

Zablokowany