PS kolejna winda własnie jedzie z gimbusami
DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
nic Rabit, przepraszam, poimyliło mi sie z wypowiedzia innej osoby, jak tak patrzee teraz na rzeźnika na m5 to te górne cienie wygladają jak windy, którymi została odprawiona młodzież ze swoimi eleczkami
tym razem
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Uwaga na rzeznika 
Upss teraz do mnie doszlo ze jestem troche nie poprawny politycznie z tym gejkiem, obiecuje poprawe...
Upss teraz do mnie doszlo ze jestem troche nie poprawny politycznie z tym gejkiem, obiecuje poprawe...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
czyli co krolik byki dzisiaj rzadza tak wlasnie myslalem od poczatkurabit pisze:Uwaga na rzeznika
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
obys nie był w tej windzie, tej najdłuzszej teraz, detalem i potem zaraz w niej zaleci, zaraz dostana ładną czapęDavidFx pisze:czyli co krolik byki dzisiaj rzadza tak wlasnie myslalem od poczatkurabit pisze:Uwaga na rzeznika
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Tam byl jakby trojkat wiec wszystko przed nami, jak przebije 127.8 to pewnie wzrosty ale uwazac na falszywki
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
jest stoch m5 znow na gornej bandzie wiec wchodze w eski ale dzis sie mula brak konkretnego impulsu 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- kk.dreamer
- Pasjonat

Edka to już nikt tu nie gra??? Siema
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

czy wy niewidomi fartem rzeznika a nie widzicie tego co powinno być 
-- Dodano: 25 paź 2016, 09:54 --
-- Dodano: 25 paź 2016, 09:54 --
oni oslepli kkdremarkk.dreamer pisze:Edka to już nikt tu nie gra??? Siema
wygląda na szczyt dnia, jak to cofna teraz czy dadza radęDavidFx pisze:jest stoch m5 znow na gornej bandzie wiec wchodze w eski ale dzis sie mula brak konkretnego impulsu
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
zobaczymy Farciarz co z tym rzeznikiem bedzie tylko spokuj nas uratuje i stoch na m5 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!