będzie cieżko zarobić na tkz. wybiciach i podłaczaniu się, musisz znać kierunek ruchu zanim on się dokona, literatury jest sporo do obalenia, żeby zrozumieć musisz najpierw pojąć to jak inni to pojmowali i pojmują, a to jest opisaneŚwieżak44 pisze:A mówiłem sobie: nie łap ruchu bo ci to nie wychodzi.. ale spoko uciłem w pi..du. Więcej sie nie powtórzy, nawet jakby uruchomili rakietę.
bo go kupuja na potege ale za malo jest zlecen sprzedazyadk77 pisze:niezłą smycz założyli na kabla. każda próba wybicia górą jest tłamszona
Tomasz196407 pisze:Cały wątek dt teorii więc też chciałem coś swojego wtrącic bo mnie irytuje u niektórych takie swoiste podescie do fx,rabit pisze:Mi chodzi o to ze cokolwiek robimy to jest bardziej lub mniej uznaniowe chodzbysmy nie wiem jak bardzo probowali kopiowac innych to i tak zrobimy to troche inaczej. I tak gdyby wszyscy rozumieli trejding w ten sam sposob to co by bylo?Tomasz196407 pisze:ileż tu mamy teorii, każdy jest ideologiem, szkoda że imperium nie budują
ksiązki to barachło którego nikt nie czyta bo i po co,
lepiej sobie wymysleć swoją teorie, swoje chwalipiestwo,
a tamte wysmiać
Troche bez sensu nie?
Swoja droga to nie takie proste...Daj spokoj, poza tym w DT nie mozna dawac pochwal.Tomasz196407 pisze:Bardzo dobrze pochwalam i jeżeli moge dołącvzyc do grona chwalących Rabita prosze bardzo
Ale dzieki .
Sorki Dawid zle spojzalem z tymi pochwalami ale ten z filmik tez jest zaj...y
Ja wszystko wiem najlepiej, wszystko inne jest złe , niedobre i itp.
mam swoja teorie i nic mnie nie obchodzi, wykresy fikcja elliot fikcja pa fikcja wytwarzam teorie o latajacym slimaku i tak ma być
Wlasnie na FX najpiekniejsze jest to ze nawet gdybys to zrobil to i tak dalej bedziesz w 4literach bo bedzie malo pomocne. Nie wiem czy dobrze zrozumiales temat "orderflow" i moj post ale mniej wiecej chodzi o to ze kilka zlecen przegina szale i kreuje kierunek handlu wiec poznanie zlecen jest malo pomocne po fakcie.DavidFx pisze:Królik zeby rozwiazac wasz problem na watku orderflow sprawa wydaje sie banalnie prosta do zrobienia zatrudnic sie w FED i miec dostep do podgladu globalnych przeplywow pienieznych jak wiadomo FED jest bankiem centralnym dla wszystkich bankow i na pewno to tam majagdy widzisz gdzie kasa przeplywa na 100% jestes w stanie powiedziec jak dana waluta sie zachowa na miesiace
Rozumiem ze ustosunkowujesz sie do moich wypowiedzi ale nie rozumiem o co Ci chodzi?Farciarz pisze:Królik dokładnie, jednakze zważ na to iz jest to bardzo specyficzna branża, o której czasami osoby, które to robia zawodowo nie chcą publicznie mówić, forum jest rodzajem miejsca spotkań.
To jak ludzie pijacy spotykaja się w barze, no i w parku mniej zamozni, są pewne reguły społeczne, którymi ludziska sie kierują, nawigator jest swoistym miejscem i taki cel spełnia, jak barz czy park, a jak w barze i parku, róznych ludzi się tu spotka, zaleta jest to, że maja cos oni wspólnego, chca zostać trejderami