DayTrading: Wtorek 25.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 paź 2016, 00:00

Wzrost
5
50%
Bez zmian
3
30%
Spadek
2
20%

Liczba głosów: 10

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Królik zeby rozwiazac wasz problem na watku orderflow sprawa wydaje sie banalnie prosta do zrobienia zatrudnic sie w FED i miec dostep do podgladu globalnych przeplywow pienieznych jak wiadomo FED jest bankiem centralnym dla wszystkich bankow i na pewno to tam maja :d gdy widzisz gdzie kasa przeplywa na 100% jestes w stanie powiedziec jak dana waluta sie zachowa na miesiace :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Świeżak44 pisze:A mówiłem sobie: nie łap ruchu bo ci to nie wychodzi.. ale spoko uciłem w pi..du. Więcej sie nie powtórzy, nawet jakby uruchomili rakietę.
będzie cieżko zarobić na tkz. wybiciach i podłaczaniu się, musisz znać kierunek ruchu zanim on się dokona, literatury jest sporo do obalenia, żeby zrozumieć musisz najpierw pojąć to jak inni to pojmowali i pojmują, a to jest opisane :wink:

PS kontynuacja obrony oporu rzeźnika trwa, troche to potrwa zanim nabiora młodziez na dalsze wzrosty, mam nadzieje, ze nie kilka godzin, kierunek i tak jest w dół więc trzeba czekać :roll:
Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 10:10 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Zaraz rzeźnik wypatroszy eskowiczów :cry:
The only way is up

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

rzeznik idzie bokiem wiec narazie nikogo nie wypatroszy :d

-- Dodano: 25 paź 2016, 10:13 --

widze ze nie tylko rzeznik idzie bokiem wszystko idzie bokiem taki dzien :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

niezłą smycz założyli na kabla. każda próba wybicia górą jest tłamszona

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

adk77 pisze:niezłą smycz założyli na kabla. każda próba wybicia górą jest tłamszona
bo go kupuja na potege ale za malo jest zlecen sprzedazy :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Tomasz196407 pisze:
rabit pisze:
Tomasz196407 pisze:ileż tu mamy teorii, każdy jest ideologiem, szkoda że imperium nie budują
ksiązki to barachło którego nikt nie czyta bo i po co,
lepiej sobie wymysleć swoją teorie, swoje chwalipiestwo,
a tamte wysmiać
Mi chodzi o to ze cokolwiek robimy to jest bardziej lub mniej uznaniowe chodzbysmy nie wiem jak bardzo probowali kopiowac innych to i tak zrobimy to troche inaczej. I tak gdyby wszyscy rozumieli trejding w ten sam sposob to co by bylo?
Troche bez sensu nie?
Swoja droga to nie takie proste...
Tomasz196407 pisze:Bardzo dobrze pochwalam i jeżeli moge dołącvzyc do grona chwalących Rabita prosze bardzo
Daj spokoj, poza tym w DT nie mozna dawac pochwal.
Ale dzieki .

Sorki Dawid zle spojzalem z tymi pochwalami ale ten z filmik tez jest zaj...y :)
Cały wątek dt teorii więc też chciałem coś swojego wtrącic bo mnie irytuje u niektórych takie swoiste podescie do fx,
Ja wszystko wiem najlepiej, wszystko inne jest złe , niedobre i itp.
mam swoja teorie i nic mnie nie obchodzi, wykresy fikcja elliot fikcja pa fikcja wytwarzam teorie o latajacym slimaku i tak ma być
:564: Dokladnie!! Jezeli komus nawet z fusow wychodzi granie i jest do porzodu to czemu nie, niech cisnie ile sie da a to ze ja nie rozumiem to nie ma zadnego znaczenia. :)

-- Dodano: wt 25-10-2016, 9:24 --
DavidFx pisze:Królik zeby rozwiazac wasz problem na watku orderflow sprawa wydaje sie banalnie prosta do zrobienia zatrudnic sie w FED i miec dostep do podgladu globalnych przeplywow pienieznych jak wiadomo FED jest bankiem centralnym dla wszystkich bankow i na pewno to tam maja :d gdy widzisz gdzie kasa przeplywa na 100% jestes w stanie powiedziec jak dana waluta sie zachowa na miesiace :d
Wlasnie na FX najpiekniejsze jest to ze nawet gdybys to zrobil to i tak dalej bedziesz w 4literach bo bedzie malo pomocne. Nie wiem czy dobrze zrozumiales temat "orderflow" i moj post ale mniej wiecej chodzi o to ze kilka zlecen przegina szale i kreuje kierunek handlu wiec poznanie zlecen jest malo pomocne po fakcie. :wink:
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

tak zwany efekt motyla :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Królik dokładnie, jednakze zważ na to iz jest to bardzo specyficzna branża, o której czasami osoby, które to robia zawodowo nie chcą publicznie mówić, forum jest rodzajem miejsca spotkań.
To jak ludzie pijacy spotykaja się w barze, no i w parku mniej zamozni, są pewne reguły społeczne, którymi ludziska sie kierują, nawigator jest swoistym miejscem i taki cel spełnia, jak barz czy park, a jak w barze i parku, róznych ludzi się tu spotka, zaleta jest to, że maja cos oni wspólnego, chca zostać trejderami :568:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Farciarz pisze:Królik dokładnie, jednakze zważ na to iz jest to bardzo specyficzna branża, o której czasami osoby, które to robia zawodowo nie chcą publicznie mówić, forum jest rodzajem miejsca spotkań.
To jak ludzie pijacy spotykaja się w barze, no i w parku mniej zamozni, są pewne reguły społeczne, którymi ludziska sie kierują, nawigator jest swoistym miejscem i taki cel spełnia, jak barz czy park, a jak w barze i parku, róznych ludzi się tu spotka, zaleta jest to, że maja cos oni wspólnego, chca zostać trejderami :568:
Rozumiem ze ustosunkowujesz sie do moich wypowiedzi ale nie rozumiem o co Ci chodzi?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Zablokowany