masz na mysli House of Cards z CNBC?rabit pisze:A ja slyszalem inna teorie, co trejder to inna teoria/strategia.DavidFx pisze:krolik jest teoria ktora krazy po swiecie w ksiazkach w sieci i teoria glosi tu bym wszedl tam bym wyszedl i zarobil ale to iluzja sciema fugazi
Co do pochwal to proponuje zobaczyc za co dostalem ostania i w jakim temacie, temac wazny i ciekawy pomocny w zrozumieniu rynku
DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
rabit pisze:A ja slyszalem inna teorie, co trejder to inna teoria/strategia.DavidFx pisze:krolik jest teoria ktora krazy po swiecie w ksiazkach w sieci i teoria glosi tu bym wszedl tam bym wyszedl i zarobil ale to iluzja sciema fugazi
Co do pochwal to proponuje zobaczyc za co dostalem ostania i w jakim temacie, temac wazny i ciekawy pomocny w zrozumieniu rynku

ileż tu mamy teorii, każdy jest ideologiem, szkoda że imperium nie budują
ksiązki to barachło którego nikt nie czyta bo i po co,
lepiej sobie wymysleć swoją teorie, swoje chwalipiestwo,
a tamte wysmiać
Bardzo dobrze pochwalam i jeżeli moge dołącvzyc do grona chwalących Rabita prosze bardzo
NIe mialem na mysli temat o "order flow" http://forex-nawigator.biz/forum/orderf ... ml#p467589DavidFx pisze:masz na mysli House of Cards z CNBC?rabit pisze:A ja slyszalem inna teorie, co trejder to inna teoria/strategia.DavidFx pisze:krolik jest teoria ktora krazy po swiecie w ksiazkach w sieci i teoria glosi tu bym wszedl tam bym wyszedl i zarobil ale to iluzja sciema fugazi
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Tomasz ty Brutusie mnie to nie chcesz chwalic 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
napisz książke, daj pod recenzje, przeprowadź xx prób i doswiadczeń, badania laboratoryjneDavidFx pisze:Tomasz ty Brutusie mnie to nie chcesz chwalic
bedziesz moim pierwszym Guru po Prechterze
Mi chodzi o to ze cokolwiek robimy to jest bardziej lub mniej uznaniowe chodzbysmy nie wiem jak bardzo probowali kopiowac innych to i tak zrobimy to troche inaczej. I tak gdyby wszyscy rozumieli trejding w ten sam sposob to co by bylo?Tomasz196407 pisze:ileż tu mamy teorii, każdy jest ideologiem, szkoda że imperium nie budują
a tamte wysmiać
Troche bez sensu nie?
Swoja droga to nie takie proste...
Daj spokoj, poza tym w DT nie mozna dawac pochwal.Tomasz196407 pisze:Bardzo dobrze pochwalam i jeżeli moge dołącvzyc do grona chwalących Rabita prosze bardzo
Ale dzieki .
Sorki Dawid zle spojzalem z tymi pochwalami ale ten z filmik tez jest zaj...y

Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 09:49 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.

obejrzalem ten watek orderflow-i-struktura-rynkow-t20243-250.html#p467589 ale kompletnie nie mam pojecia o czym oni tam mowia o ksiedze zlecen na fx dziwni ludzie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Wnioskuje ze jaja sobie robisz bo jak Dawid moglby inaczej?DavidFx pisze:obejrzalem ten watek orderflow-i-struktura-rynkow-t20243-250.html#p467589 ale kompletnie nie mam pojecia o czym oni tam mowia o ksiedze zlecen na fx dziwni ludzie

A mówiłem sobie: nie łap ruchu bo ci to nie wychodzi.. ale spoko uciłem w pi..du. Więcej sie nie powtórzy, nawet jakby uruchomili rakietę.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Cały wątek dt teorii więc też chciałem coś swojego wtrącic bo mnie irytuje u niektórych takie swoiste podescie do fx,rabit pisze:Mi chodzi o to ze cokolwiek robimy to jest bardziej lub mniej uznaniowe chodzbysmy nie wiem jak bardzo probowali kopiowac innych to i tak zrobimy to troche inaczej. I tak gdyby wszyscy rozumieli trejding w ten sam sposob to co by bylo?Tomasz196407 pisze:ileż tu mamy teorii, każdy jest ideologiem, szkoda że imperium nie budują
a tamte wysmiać
Troche bez sensu nie?
Swoja droga to nie takie proste...Daj spokoj, poza tym w DT nie mozna dawac pochwal.Tomasz196407 pisze:Bardzo dobrze pochwalam i jeżeli moge dołącvzyc do grona chwalących Rabita prosze bardzo
Ale dzieki .
Sorki Dawid zle spojzalem z tymi pochwalami ale ten z filmik tez jest zaj...y
Ja wszystko wiem najlepiej, wszystko inne jest złe , niedobre i itp.
mam swoja teorie i nic mnie nie obchodzi, wykresy fikcja elliot fikcja pa fikcja wytwarzam teorie o latajacym slimaku i tak ma być