DavidFx pisze: eski bo stoch jest na gorze
-- Dodano: 25 paź 2016, 8:57 --
w ramach scalpingu bo czekam na dolna bande ale po co czekac jak mozna cos tam skubnac

tak skromnie zapytam ??
sl to u brokera nie ma

DavidFx pisze: eski bo stoch jest na gorze
w ramach scalpingu bo czekam na dolna bande ale po co czekac jak mozna cos tam skubnac

czas pokaze
 czas pokaze 

Dzien dobryDavidFx pisze: eski bo stoch jest na gorze

Aaa masz na mysli ze skoro tak to wszyscy inni o tym wiedza a skoro na rynku trzeba byc szybszym od innych to trzeba wchodzic wczesniej bo jak sie przetna to juz bedzie za pozno i bedzie to sygnal dla leszczy?DavidFx pisze:w teorii królik na pewno tak musza sie przeciac ale to tylko teoria my jestesmy na realnym rynku to zmienia postac rzeczy

chyba tyle chciałem dzisiaj powiedzieć
 chyba tyle chciałem dzisiaj powiedzieć 
bardzo dobry wybór i świetne wejście, teraz oczyść smój umysł, przespaceruj sie i poczuj moc spadków w kieszeni.DavidFx pisze: eski bo stoch jest na gorze

A ja slyszalem inna teorie, co trejder to inna teoria/strategia.DavidFx pisze:krolik jest teoria ktora krazy po swiecie w ksiazkach w sieci i teoria glosi tu bym wszedl tam bym wyszedl i zarobil ale to iluzja sciema fugazi