NiePipsKong pisze:grzegorzx7 pisze:Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
łeeeeeeee , a nie mogło strzelić drugi raz do góry ????![]()

Wróciło do kanału i ma iść dalej w dół

Tylko coś nie chce iść...
NiePipsKong pisze:grzegorzx7 pisze:Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
łeeeeeeee , a nie mogło strzelić drugi raz do góry ????![]()
sam nie piję, chłopek jesteś OK, na FX raz zarabiasz, raz niePipsKong pisze:Mam tylko Jacka Daniela , może być ??? Ale nie napiję się z Tobą ;/;/Farciarz pisze:
polej Pan do szklaneczki tego czegoś, bo dobrze kopie, szykuje sie na lampe na rzeźniku, wszystko na to wskazuje, ze bedzie m5 dnia
Ciekawe, ciekaweFarciarz pisze:sam nie piję, chłopek jesteś OK, na FX raz zarabiasz, raz niePipsKong pisze:Mam tylko Jacka Daniela , może być ??? Ale nie napiję się z Tobą ;/;/Farciarz pisze:
polej Pan do szklaneczki tego czegoś, bo dobrze kopie, szykuje sie na lampe na rzeźniku, wszystko na to wskazuje, ze bedzie m5 dnia
o 18.15 jakiś Jordan z Banku Szwajcari, już widać to na funcie, coś szykują na wieczór, David, ja bym na fajerwerkach zamykał i poszedł spać potem, coś bankowo będzie, wywali w górę GBP
ja też nic nie mam ;/ a też kiszę GBP jak ogórki , z zeszłego roku ;/ajron pisze:
Ciekawe, ciekawe
Trzymam longi na kablu
Nie widze nic takiego w kalendarzu na 18:15
No to kisimy dalej, choc zaczyna mnie ten marazm powoli męczyć.PipsKong pisze:ja też nic nie mam ;/ a też kiszę GBP jak ogórki , z zeszłego roku ;/ajron pisze:
Ciekawe, ciekawe
Trzymam longi na kablu
Nie widze nic takiego w kalendarzu na 18:15
na XTB jest na czerwono ale to odnoście Szwajcarów
mnie to nie męczy , ja przyzwyczajon ;]ajron pisze:
No to kisimy dalej, choc zaczyna mnie ten marazm powoli męczyć.