Nie świruj świeżak, chcesz, to podeśle ci moje kreski dla daxa, czacha ci wybuchnieŚwieżak44 pisze:Brakuje mi cierpliwości do tego DAX-a .. Jak miałem dobrą S-ke po 10802 to mi wycieli.. Jak namacałem dołek, to konsolę robią..

A tu eurofunt:
Nie świruj świeżak, chcesz, to podeśle ci moje kreski dla daxa, czacha ci wybuchnieŚwieżak44 pisze:Brakuje mi cierpliwości do tego DAX-a .. Jak miałem dobrą S-ke po 10802 to mi wycieli.. Jak namacałem dołek, to konsolę robią..
dog daj mixhDog pisze:Nie świruj świeżak, chcesz, to podeśle ci moje kreski dla daxa, czacha ci wybuchnieŚwieżak44 pisze:Brakuje mi cierpliwości do tego DAX-a .. Jak miałem dobrą S-ke po 10802 to mi wycieli.. Jak namacałem dołek, to konsolę robią..![]()
A tu eurofunt:
Dawid nie rob mi tego! Czym bedzie DT bez ciebieDavidFx pisze:przemyslalem wszystko koncze z tym nie mam na mysli granie na fx ale na mysli moj stosunek do swiezaka farciarza i kazdego tutaj z was kogo urazilem w jakis sposob to bylo bez sensu i niepotrzebne Przepraszam...
Trzymajcie sieduzo Sukcesow na Fx
Bez przesady David, bez przesady.DavidFx pisze:przemyslalem wszystko koncze z tym nie mam na mysli granie na fx ale na mysli moj stosunek do swiezaka farciarza i kazdego tutaj z was kogo urazilem w jakis sposob to bylo bez sensu i niepotrzebne Przepraszam...
Trzymajcie sieduzo Sukcesow na Fx