-- Dodano: 24 paź 2016, 16:07 --
Ja kisze longi od samego rana na rzezniku i nie zaluje Tomasz pewnie juz placze jego eski przyniosly mu tylko klopoty

Nie Dawidzie, nigdzie nie jeżdze, poprostu z troski o twoje dobro, to wrzuciłemDavidFx pisze:Nie mam nic wspolnego z Tjs ale jesli ty tam Tomaszu jezdzic moge sie z Toba zabrac
-- Dodano: 24 paź 2016, 16:07 --
Ja kisze longi od samego rana na rzezniku i nie zaluje Tomasz pewnie juz placze jego eski przyniosly mu tylko klopoty
Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
super gratki za gj, co moge powiedziećDavidFx pisze:Ja wskaznikom nie wierze stoch tylko sluzy do piramidowania pozycji to wszystko w wyznaczaniu kierunku sluzy mi inna metoda
No to chyba o to chodzi - zeby tanio kupic?grzegorzx7 pisze:Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
grzegorzx7 pisze:Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
polej Pan do szklaneczki tego czegoś, bo dobrze kopie, szykuje sie na lampe na rzeźniku, wszystko na to wskazuje, ze bedzie m5 dniaPipsKong pisze:grzegorzx7 pisze:Jak szybko wystrzeliło tak szybko spadłoArktik pisze:złoto strzeliło w górę!
łeeeeeeee , a nie mogło strzelić drugi raz do góry ????![]()
Mam tylko Jacka Daniela , może być ??? Ale nie napiję się z Tobą ;/;/Farciarz pisze:
polej Pan do szklaneczki tego czegoś, bo dobrze kopie, szykuje sie na lampe na rzeźniku, wszystko na to wskazuje, ze bedzie m5 dnia