DavidFx pisze:Swiezak na rzezniku tego jeszcze nie grali
Ale juz grają..
dobra spostrzegawczość, ale L nie powiedziało ostatniego zdania fali nr 5, która wkrótce wybije nowy max, szybko, gwałtownie, niespodziewanie i bez litości
bijesz po pysku mocno i niespodziewanie
ale jeszcze można kupować
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Świeżak44 pisze:Na rzeźniku dywergencja spadkowa na M15.. To juz chyba ten moment do SS. Nie znam tego, nie wiem jak reaguje... ale zaraz zobaczymy.
NA SP500 wskazany retest 2138 (wsparcie i linia wzrostowa)
Rzeznik chodzi podobnie jak DAX na wskaznikach z malymi poprawkami. Jak podniesiesz wymiatacz o 8 punktow to moze pomoc na mniejszych interwalach a BB24 na m15. Jest tez dobra alternatywa do DAX-a bo obecnie chodzi on dosyc dobrze ale przyjda takie czasy, ze i 30 pipek ugrac na DAX bedzie bardzo ciezko. Dobrze sobie radzisz beda z Ciebie ludzie. To nie moja sprawa ale mysle, ze masz za duzo wskaznikow, kresek i ch... wie czego na wykresie. Less is more. Powodzenia
początek o robocie,= to samiusko wskaźniki i co sie stanie po pewnym czasie!!
nie słucham tjs ale na przykładzie chce zobrazować co czeka Dawida i Farciaża po wskaźnikach
początek o robocie,= to samiusko wskaźniki i co sie stanie po pewnym czasie!!
nie słucham tjs ale na przykładzie chce zobrazować co czeka Dawida i Farciaża po wskaźnikach
ogladam,
fajne
Dawida Augustyna polecam=nie chce reklamować-poszukaj,
oczywiście to nie nasz Dawid,
Dawid masz cos wspólnego z tjs-em
rzeźnik liderem wzrostu...liderem jak zawsze, tnie, korekci i nagradza
teraz nie zadziałaja wskaźniki oparte matematycznie o średnie, dywergencje na nich też, zaraz jak uderzy to m15 zacznie sie na tych wskaxnikach krecic z h1 na wykupieniach, jakby chciały wyzej wyjechać, te sytuacje trzeba rozrózniac, to nie koniec wzrostów, kierunek 127,6x, przed 128,0X
Świeżak dobrze jedzie, bedzie najlepszy jak mu łeb nie pęknie od dmuchania w niego
Ostatnio zmieniony 24 paź 2016, 16:09 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.