Świeżak44 pisze:Zasadniczo to jest setap na SSS na M1 do DAX-a..
dobrze gada polać mu ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Na DAX-ie jednak spadków z tego setupu nie było.. Czyli gotowi do dalszego wywalania.. Czekają aż SP500 odbiją się od 2143 na dobre. Teraz trzeba patrzyć juz tylko na SP500. Jeśli tam zaczną spadki to tu będzie ostra korekta. Jak tam pójdą w górę to DAX poleci wysoko. SP500 zrobił sięwzrostowy, 2143 robi teraz za wsparcie.
-- Dodano: 24 paź 2016, 13:56 --
Czekam, az ameryka określi wsój stosunek do poziomu 2143. Czy to ma być opór, czy juz moze trampolina.. Niech pokażą..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Mimo wszytko podejrzane, że amekanie się tak cykają z tym poziomem 2143.. Niby daleko szczytów jest i ciągle jest jakis problem to przekroczyć. Tak jakieś fibo wypadło czy co?
PS. Czekam, aż SP500 oddali sięod tego nieszczęsnego poziomu. Jak ruszą do góry to natępny przystanek gdzieś 2166 dopiero. Dużo miejsca.. a na DAX-ie to 11k peknie bez większego problemu. Lepiej wejść troche później niż zakładać si ez rynkiem w takim miejscu.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2016, 14:02 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
Na SP500 od M1 do H4 u mnie wzrostowo.. najwyżej jakaś mała korekta.. Na M30 piekna, klasyczna dywergencja wzrostowa 21.10.16 o 15.00. to był dołek na M30. Teraz dołki cora wyżej, górki coraz wyżej.. Trend jest.. ale ta bariera bardzo mocna. Niech to przełamia wreszcie to dalej poleca ładnie. No i patrzcie WIG20, znowu skoczył..
dobrze gada polać mu ;]
co dokładnie 15 minut Tyskie, aż do zalania w trupa na DAX Srax
oscylator oparty o średnie jest tylko do otwierania badź zamykania, slepe granie przecięć krzywej K i D prowadzi do wyzerowania rachunku i skrajnej depresjii, teraz oscylar bedzie sie krecił na wykupieniu, a cena ciągle bedzie rosła, trzeba rozróznic te sytuacje rynkową jakrze powszechną
piwo proszę
nie, że on nie działa, on działa tylko w ściśle określonych warunkach, a teraz działa co innego
Ostatnio zmieniony 24 paź 2016, 14:18 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:
tylko Whisky
dobrze gada polać mu ;]
oscylator oparty o średnie jest tylko do otwierania badź zamykania, slepe granie przecięć krzywej K i D prowadzi do wyzerowania rachunku i skrajnej depresjii, teraz oscylar bedzie sie krecił na wykupieniu, a cena ciągle bedzie rosła, trzeba rozróznic te sytuacje rynkową jakrze powszechną
piwo proszę
nie, że on nie działa, on działa tylko w ściśle określonych warunkach, a teraz działa co innego
lepiej tylko szkoleniowiec potrafi wyjaśnić zasade działania,
działa-ale nie działa
oj Dawid , Dawid doigrasz sie na tych wskaźnikach
czarno to widze