czas akcji i pochodnej tego indeksow juz bezpowrotnie minal nikt tego juz nie kupuje teraz tylko Waluty

to nie lepiej współpracować, niż nawzajem się dochodzić-chyba że to twój cel tuDavidFx pisze:po to aby namalowal swoja projekcje a potem zeby w tygodniu mu ja pokazac ze sie mylilrabit pisze:Dzien dobry Lisie, po co pytasz i tak przeciez zrobisz to co grubasy pokaza.DavidFx pisze:Farciarz jak projekcje rzeznika na nastepny tydzien
to jest dla mnie bardzo wazne jak widzisz go np na h1
-- Dodano: 22 paź 2016, 9:15 --
raz mu sie fartnelo i teraz na tej fali szczescia wlaczyl mu sie tryb GOD mode a jak kazdy wie konczy sie to kleska
-- Dodano: 22 paź 2016, 9:16 --
Dzien Dobry kroliku dzisiaj mam urodziny wiec mozesz mi zyczyc abym mial wszystkie zyskowne wejscia na rzezniku Dziekuje
tylko takie mała uwaga dog,-xhDog pisze:Aha.Bemowo1 pisze:Narysowałeś jedynie strukturę wewnętrzną, ja uwzględniam bardziej rozbudowany układxhDog pisze:
Było:
http://forex-nawigator.biz/forum/post82 ... ml#p824518
gbpusd też było:
http://forex-nawigator.biz/forum/post82 ... ml#p824458
Jestem minimalistą
Dawid i co mówi stoch??DavidFx pisze:Tomaszu pozartowac nie mozna
-- Dodano: 22 paź 2016, 10:17 --
Uwaga uwaga oglaszam ze dodalem wskaznik stoch do rzeznika bede robil tak jak wszyscy od lat 70
Narazie nic nie mowi bo rynki stojaTomasz196407 pisze:Dawid i co mówi stoch??DavidFx pisze:Tomaszu pozartowac nie mozna
Uwaga uwaga oglaszam ze dodalem wskaznik stoch do rzeznika bede robil tak jak wszyscy od lat 70
buy czy sell
OK,DavidFx pisze:Narazie nic nie mowi bo rynki stojaTomasz196407 pisze:Dawid i co mówi stoch??DavidFx pisze:Tomaszu pozartowac nie mozna
buy czy sell![]()
Nie zawsze to co mowi stoch jest prawda sa falszywe przecieca ale tez sa i prawdziwe i na tym mozna zbic majatek jedynie co trzeba to wiedziec to kiedy stoch mowi prawde a kiedy klamie
Farciarz mnie tego nauczyl