Tomasz ale ty grasz z D1 i pewnie kisisz pozycje kilka dni ja kto jest z Toba w zyciu nie widzialem zadnego twojego wejsciaTomasz196407 pisze:nieDavidFx pisze:dawaj geja dzisiaj
DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

a ty bez slDavidFx pisze:Tomasz ale ty grasz z D1 i pewnie kisisz pozycje kilka dni ja kto jest z Toba w zyciu nie widzialem zadnego twojego wejsciaTomasz196407 pisze:nieDavidFx pisze:dawaj geja dzisiaj
przyganiał kocioł garnkowi
zaprosze cie kiedys na live z mojego zagrania
a poza tym:
"Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum"
wiec widzisz co cie czeka za złe zachowywanie sie na forum,
i wstawianie swoich wejść
banicja
ten regulamin jest pisany w latach 90 jest prehistoryczny i nieaktualny teraz czy ktos wszedl w S czy L i kiedy i na czym jest najwazniejsze 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

wiesz ze kilku tu tak dyskutowałoDavidFx pisze:ten regulamin jest pisany w latach 90 jest prehistoryczny i nieaktualny teraz czy ktos wszedl w S czy L i kiedy i na czym jest najwazniejsze
co ci z mojego buy czy sell,
pierwsza z brzegu firma swiadcząca usługi w dawaniu sygnałów, nie sprawdza sie!!
nikt za ciebie nie bedzie myslał,
a to czy ja zarabiam nie musze i nie mam ochoty nikomu udowadniać-twoje słowa zresztą
po kolezensku moge ci dac cynk-a
to ze ja czy ktos wszedl w buy czy sell nie jest dawaniem sygnalu tylko analiza 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
simon000111
- Pasjonat

Jak zrobię taki run też wrzucę wyniki, ale nie powiem ile przed tym umoczę...DavidFx pisze:Analizy to fikcja
-- Dodano: 22 paź 2016, 20:08 --
znajdzie mi chociaz jedna analize na swiecie moze byc od lat 70 ktora sie spelnila skroce wasz czas poszukiwan taka po prostu nie istnieje!
-- Dodano: 22 paź 2016, 20:16 --
https://www.youtube.com/watch?v=IHxznsmajnY
Jak ugrać na rynku 1 200 000?
Myślę, mogę się oczywiście mylić, że 160 tyś to mały % Jego kapitału. Ale kto wie odważnych nie brakuje. Jedna zła decyzja i kilka dni przesunięcia i na kablu skończyło by się źle
Powiedział również, że inwestuje 3 lata od roku i jest trochę na plusie...
Niemniej jednak wyniku należy pogratulować.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Zobaczymy, czy zadziała: 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no to daj cynka kupowac rzeznika w poniedzialek rano czy sprzedawac?Tomasz196407 pisze: po kolezensku moge ci dac cynk-a
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

DawidDavidFx pisze:to ze ja czy ktos wszedl w buy czy sell nie jest dawaniem sygnalu tylko analiza
ty chcesz sie bawić, tak jak mi kiedyś napisałeś w priv
co ci to daje że farciaz albo kto inny powie napisze buy?
zawsze tu z dawien dawna były analizy i bedzie bynajmniej ja bym tak chciał
-- Dodano: 22 paź 2016, 20:51 --
rzeznik w swojej skromności zawita na dołkach i czy ty bedziesz zaklinał wzrosty czy nie to i tak sie tak stanieDavidFx pisze:no to daj cynka kupowac rzeznika w poniedzialek rano czy sprzedawac?Tomasz196407 pisze: po kolezensku moge ci dac cynk-a
daje mi to ze wiem jaka kto ma skutecznosc wyobraz sobie ze nikt nie daje buy czy sell tylko analizy jakies krechy albo masakre jak swiezak i nie mowi czy kupuje czy sprzedaje wyobraz sobie jaka to jest nudaTomasz196407 pisze: co ci to daje że farciaz albo kto inny powie napisze buy?
-- Dodano: 22 paź 2016, 22:00 --
dzial daytrading by swiecil pustkami 3 podstorny na dzien to bylaby norma 3 piszacych 2 czytajacych i 1 sie wachajacy
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!