DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
Tanie euro i funt są fundamentalnie korzystne dla Strefy Euro i Wlk Brytanii.
Rośnie konkurencyjność tych gospodarek w światowym handlu.
Rośnie konkurencyjność tych gospodarek w światowym handlu.
The only way is up
Wskaźniki mówią to co chcesz usłyszećFarciarz pisze:
ale wskaźniki mówią kupuj funta
dołóz David L jak masz moc rzeźnik nizej nie spadnie, nastepnym razem cie załatwie na amen, rozwaz dołozenie L i tylko L w sesji USABemowo1 pisze:Wskaźniki mówią to co chcesz usłyszećFarciarz pisze:

PS. przecież wiesz dobrze co to dobra piramidka

masz, David dołóż L i nic sie nie bój

wzywam do obrony rzeźnika na poziomie 126,2X

PS Jednak kocham geometrię

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Edek do piachu ??? Europa się rozpadnie 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tylko czy jest z się z czego cieszyć ?PipsKong pisze:Edek do piachu ??? Europa się rozpadnie

Nie wiem skąd klikasz, ale ja z Polski

The only way is up
no właśnie nie ma , to raczej ironiczny uśmiechTsunamiPL pisze:Tylko czy jest z się z czego cieszyć ?PipsKong pisze:Edek do piachu ??? Europa się rozpadnie![]()
Nie wiem skąd klikasz, ale ja z Polski

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
pierwszy przystanek rzeźnika to 126,56, wyciagaja go jak królika za uszy...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Wczoraj SP500 na M30 pokazywał mi na wskaźnikach spadki.. Pisałem o tym wczoraj, jest dowód. Nie wierzyłem za bardzo, ale wziąłem małe S na DAX (zarobiłoBemowo1 pisze:Wskaźniki mówią to co chcesz usłyszećFarciarz pisze:

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 15:22 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
sp wybił linię szyi i powinien polecieć w okolice 2110 minimumŚwieżak44 pisze:Wczoraj SP500 na M15 pokiazywał mi na wskaźnikach spadki.. Pisałem i tym wczoraj, jest dowód. Nie wierzyłem za bardzo, ale wziąłem małe S na DAX (zarobiłoBemowo1 pisze:Wskaźniki mówią to co chcesz usłyszećFarciarz pisze:
ale wskaźniki mówią kupuj funta) . Później DAX się konsolował, a SP500 spadało. Też nie wierzyłem w dalszy spadek amerykanów, bo DAX w każdej chwili gotowy do wybicia, trzymał się 10700 w wąskiej konsoli.. A to dalej spada..i spada PS. To w co mam wierzyć na giedach? Masz lepszy sposób niż wskaźniki to mnie oświeć. Jedyny problem to umiejętność korzystania z tych narzędzi.
kabel idzie łeb w łeb z rzexnikiem wyglada, ze amerykanie wykorzystują przecenionego funta, aby go na crossach kupować 
a to bardzo dobra wiadomość dla trzymajacych L z wyzszych poziomów, nastepnym,, razem sie nie uda Panowie i bedzie płacz i zgrzytanie zębów, tym razem macie farta
dla eskowiczów i obalajacych Europę, mówie, ze na FX to się najlepiej do kierunku zbytnio nieprzywiazywać, zwłaszcza uczuciowo

a to bardzo dobra wiadomość dla trzymajacych L z wyzszych poziomów, nastepnym,, razem sie nie uda Panowie i bedzie płacz i zgrzytanie zębów, tym razem macie farta

dla eskowiczów i obalajacych Europę, mówie, ze na FX to się najlepiej do kierunku zbytnio nieprzywiazywać, zwłaszcza uczuciowo

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.