kupujesz benzyne wydajesz kase ale dzieki niej mozesz pojechac dalej niz ostatnio wiec ja bym sie stratami nie przejmowal w ogole
DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
strata to paliwo do zarobkow 
kupujesz benzyne wydajesz kase ale dzieki niej mozesz pojechac dalej niz ostatnio wiec ja bym sie stratami nie przejmowal w ogole
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
I ciekawe czy te elki wytrzymają taką przyszłość GBP/JPY, będzie szok i niedowierzanie...
to taki kosmos czeka elkowiczów
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
straty sa przereklamowane kazdy z tego robi najwazniejsza rzecz na swiecie w tradingu a to tylko sa koszta prowadzenia dzialalnosci prawda Farciarz 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Haha, słyszałem podobne stwierdzenie "strata jest jak paliwo do samochodu, którym dojeżdżam do pracy" czy jakoś takDavidFx pisze:strata to paliwo do zarobkow
Nie opieram się na samym eliocieTomasz196407 pisze: prosto lepiej czasem tu siedziec cicho bo guzik mnie obchodzi jak kto cos namaluje,
jak mi pokazesz live elliot wave to uznam ze jestes większy ode mnie
na sp możliwe, że właśnie tworzy się prawe ramię rgr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kabel w trójkącie.
Do max 17:30 powinno sie wszystko wyjaśnić.
Trzymam się swojego scenariusza- trwałe wybicie 1.232 otworzy droge do dalszych wzrostów.
Trzymam się swojego scenariusza- trwałe wybicie 1.232 otworzy droge do dalszych wzrostów.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"
strata jest jak druga strona medalu strata i zysk to sa dwie rzeczy nierozlaczne jak dzien i noc jedno nie moze istniec bez drugiego-rookie- pisze:Haha, słyszałem podobne stwierdzenie "strata jest jak paliwo do samochodu, którym dojeżdżam do pracy" czy jakoś takDavidFx pisze:strata to paliwo do zarobkow![]()
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
też bym tak chciał ;/ ale przyzwyczajony jestem że jak coś się tydzień sączy w górę to bardzo mocno później jebutnie w dół ;/;/ajron pisze:Kabel w trójkącie.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ok, wrzucamTomasz196407 pisze: prosto lepiej czasem tu siedziec cicho bo guzik mnie obchodzi jak kto cos namaluje,
jak mi pokazesz live elliot wave to uznam ze jestes większy ode mnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.