kupujesz benzyne wydajesz kase ale dzieki niej mozesz pojechac dalej niz ostatnio wiec ja bym sie stratami nie przejmowal w ogole

I ciekawe czy te elki wytrzymają taką przyszłość GBP/JPY, będzie szok i niedowierzanie...
Haha, słyszałem podobne stwierdzenie "strata jest jak paliwo do samochodu, którym dojeżdżam do pracy" czy jakoś takDavidFx pisze:strata to paliwo do zarobkow
Nie opieram się na samym eliocieTomasz196407 pisze: prosto lepiej czasem tu siedziec cicho bo guzik mnie obchodzi jak kto cos namaluje,
jak mi pokazesz live elliot wave to uznam ze jestes większy ode mnie
strata jest jak druga strona medalu strata i zysk to sa dwie rzeczy nierozlaczne jak dzien i noc jedno nie moze istniec bez drugiego-rookie- pisze:Haha, słyszałem podobne stwierdzenie "strata jest jak paliwo do samochodu, którym dojeżdżam do pracy" czy jakoś takDavidFx pisze:strata to paliwo do zarobkow![]()
też bym tak chciał ;/ ale przyzwyczajony jestem że jak coś się tydzień sączy w górę to bardzo mocno później jebutnie w dół ;/;/ajron pisze:Kabel w trójkącie.
Do max 17:30 powinno sie wszystko wyjaśnić.
Trzymam się swojego scenariusza- trwałe wybicie 1.232 otworzy droge do dalszych wzrostów.
Ok, wrzucamTomasz196407 pisze: prosto lepiej czasem tu siedziec cicho bo guzik mnie obchodzi jak kto cos namaluje,
jak mi pokazesz live elliot wave to uznam ze jestes większy ode mnie