DayTrading: Środa 19.10.2016
Re: DayTrading: Środa 19.10.2016
WIG20 dzisiaj ostro ruszył do góry, kto łapał dołek na wsparciu jest teraz w komfortowej sytuacji: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rząd chyba ujawnił wszystkie niespodzianki dotyczące spółek z wigu i czynniki zewnętrze będą miały największy wpływ
Jak grubasy chcą dużo kupic to zawsze spuszczają cenę w dół bez powodu.. i to chyba już się dokonało na SP500 jak dojechali do 2109. Moim zdaniem już się obkupili i teraz tylko będą wyciągać. Oczywiście chwilowego zdołowania pod wpływem jakiejś głupiej informacji nie wykluczam, ale to nie jest im juz potrzebne. Tanio już było, teraz będzie powoli drożało. Zachowanie mniejszych giełd DAX-a czy WIG20 też za tym przemawia.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
mam nadzieję że jutro trochę pobuja edkiem bo dzisiaj nuda totalna ;/ ale za to na egzotykach dobry kierunek się obrał :O ( USD TRY / USD MXN )
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Zobaczcie, jak EDek wychodzi ze spadków na godzinnym,
Ja już wczoraj zacząłem wchodzić w L na pierwszej strzałce, ale kurs zrobił dzisiaj jeszcze jedno zejście do drugiej strzałki do idealnego dna, gdzie L można było ładować worami

-- Dodano: 19 paź 2016, 21:53 --
A za ropkę trzeba będzie płacić coraz więcej:
Ja już wczoraj zacząłem wchodzić w L na pierwszej strzałce, ale kurs zrobił dzisiaj jeszcze jedno zejście do drugiej strzałki do idealnego dna, gdzie L można było ładować worami

-- Dodano: 19 paź 2016, 21:53 --
A za ropkę trzeba będzie płacić coraz więcej:

zobaczymy jak Japonia zakończy przed Draghim