Cześć dziewczynykk.dreamer pisze:Imo będzie, ale odwróć monitorpl-samurai pisze:Oj cos mam wrazenie ze zaraz bedzie lawina na EUR/USD![]()
cześć chłopaki

Uważaj !
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p837453
Cześć dziewczynykk.dreamer pisze:Imo będzie, ale odwróć monitorpl-samurai pisze:Oj cos mam wrazenie ze zaraz bedzie lawina na EUR/USD![]()
cześć chłopaki
Pierwszy raz widzę lawinę w górępl-samurai pisze:Oj cos mam wrazenie ze zaraz bedzie lawina na EUR/USD
Ja nic nie widzęgrzegorzx7 pisze:Pierwszy raz widzę lawinę w górępl-samurai pisze:Oj cos mam wrazenie ze zaraz bedzie lawina na EUR/USD
na egzotykach USD dostaje w dupsko, więc ja bym zakładał lekkie buum w dół w celu oszustwa i później jednak górapl-samurai pisze:Chwilowe odbicie. Bedzie walic w dol jak nic.
-- Dodano: śr 19-10-2016, 17:30 --
Jak przebije 1.0950 moze byc niezla zwala jak odbije lecimy powyzej 1.1
No mnie wlasnie zastanawia cisnienie w dol. Kazda swieca na UP i szybka zwalka. Moze walnac - choc sam mam L.PipsKong pisze:na egzotykach USD dostaje w dupsko, więc ja bym zakładał lekkie buum w dół w celu oszustwa i później jednak górapl-samurai pisze:Chwilowe odbicie. Bedzie walic w dol jak nic.
-- Dodano: śr 19-10-2016, 17:30 --
Jak przebije 1.0950 moze byc niezla zwala jak odbije lecimy powyzej 1.1
Tomasz to ciebie moglbym o to zapytac ja kisze eskiTomasz196407 pisze:Dawid jak tam longi,
DavidFx pisze:Tomasz to ciebie moglbym o to zapytac ja kisze eskiTomasz196407 pisze:Dawid jak tam longi,