ja poczekam na jakieś TGV a nie podmiejskiŚwieżak44 pisze:Przyjechał pociąg do LLL . Proszę wsiadać.

ja poczekam na jakieś TGV a nie podmiejskiŚwieżak44 pisze:Przyjechał pociąg do LLL . Proszę wsiadać.
No to szybko leć po bilet bo niedugo będzie jak amerykanie skończa wygłupyPipsKong pisze:ja poczekam na jakieś TGV a nie podmiejskiŚwieżak44 pisze:Przyjechał pociąg do LLL . Proszę wsiadać.![]()
Jak myślisz do jakiego poziomu są w stanie dociągnąć?Świeżak44 pisze:Jeszcze korekta u amerykanów... zaraz się skończy i juz pojedziemy.
-- Dodano: 17 paź 2016, 16:02 --
No to szybko leć po bilet bo niedugo będzie jak amerykanie skończa wygłupyPipsKong pisze:ja poczekam na jakieś TGV a nie podmiejskiŚwieżak44 pisze:Przyjechał pociąg do LLL . Proszę wsiadać.![]()
tgv to byle czego nie bierzePipsKong pisze:ja poczekam na jakieś TGV a nie podmiejskiŚwieżak44 pisze:Przyjechał pociąg do LLL . Proszę wsiadać.![]()
chybił-trafiłŚwieżak44 pisze:Tego nikt nie wie, do jakiego poziomu.. Diabli wiedzą.. Pewnie jakis ważny poziom. Zobaczymy jak beda ciągnąc.