nie filozofuj , graj jak to wy tu mówicie
niepokoi mnie brak komentarza giełdowego

korekta jaka, czego którego ruchu-uścislijŚwieżak44 pisze:Na DAX-ie realizują małą korektę, mocną szarpią- ja nie wchodzę. Proszę zwrócić uwagę na spokój na SP500 i silne wsparcie na którym sie znajduje. Czekam na zakończenie korekty.
Tylko analizy.wykresy,komentarze nie koniecznie w żartach a i niekoniecznie poważne,DavidFx pisze:Masz racje nie ma sensu pokazywac wejsc na forum Tomaszu dotarlo to do mnie i tak nic z tego nie mam chyba zeby mi Farciarz placil za to
Ty nie wchodzisz, a niektórzy tak. Zrealizowane 2x Long - +994,74.Świeżak44 pisze:Na DAX-ie realizują małą korektę, mocną szarpią- ja nie wchodzę. Proszę zwrócić uwagę na spokój na SP500 i silne wsparcie na którym sie znajduje. Czekam na zakończenie korekty.
Niemożliwe...czy czy to prawda?? Czyli...czyli co?? Czy to znaczy ze w końcu na tym forum nikt już nie będzie się przechwalał i pie.... farmazonów jaki to jest z niego superhero forexowy, bez dziennych dawek filozofii egzystencjonalnej itp.??I w końcu będzie tu normalnie, rzeczowo i zgodnie z tematem??? WowDavidFx pisze:
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia
Jackal pisze:Niemożliwe...czy czy to prawda?? Czyli...czyli co?? Czy to znaczy ze w końcu na tym forum nikt już nie będzie się przechwalał i pie.... farmazonów jaki to jest z niego superhero forexowy, bez dziennych dawek filozofii egzystencjonalnej itp.??I w końcu będzie tu normalnie, rzeczowo i zgodnie z tematem??? WowDavidFx pisze:
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia