[/quote]
[/quote]nie filozofuj , graj jak to wy tu mówicie
niepokoi mnie brak komentarza giełdowego

[/quote]
[/quote]

korekta jaka, czego którego ruchu-uścislijŚwieżak44 pisze:Na DAX-ie realizują małą korektę, mocną szarpią- ja nie wchodzę. Proszę zwrócić uwagę na spokój na SP500 i silne wsparcie na którym sie znajduje. Czekam na zakończenie korekty.

Tylko analizy.wykresy,komentarze nie koniecznie w żartach a i niekoniecznie poważne,DavidFx pisze:Masz racje nie ma sensu pokazywac wejsc na forum Tomaszu dotarlo to do mnie i tak nic z tego nie mam chyba zeby mi Farciarz placil za to

Ty nie wchodzisz, a niektórzy tak. Zrealizowane 2x Long - +994,74.Świeżak44 pisze:Na DAX-ie realizują małą korektę, mocną szarpią- ja nie wchodzę. Proszę zwrócić uwagę na spokój na SP500 i silne wsparcie na którym sie znajduje. Czekam na zakończenie korekty.
Niemożliwe...czy czy to prawda?? Czyli...czyli co?? Czy to znaczy ze w końcu na tym forum nikt już nie będzie się przechwalał i pie.... farmazonów jaki to jest z niego superhero forexowy, bez dziennych dawek filozofii egzystencjonalnej itp.??I w końcu będzie tu normalnie, rzeczowo i zgodnie z tematem??? WowDavidFx pisze:
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia
Jackal pisze:Niemożliwe...czy czy to prawda?? Czyli...czyli co?? Czy to znaczy ze w końcu na tym forum nikt już nie będzie się przechwalał i pie.... farmazonów jaki to jest z niego superhero forexowy, bez dziennych dawek filozofii egzystencjonalnej itp.??I w końcu będzie tu normalnie, rzeczowo i zgodnie z tematem??? WowDavidFx pisze:
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia
 dane wedlug Tomasza ale nie mam pojecia jak bylo naprawde
 dane wedlug Tomasza ale nie mam pojecia jak bylo naprawde