DayTrading: Piątek 14.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 14.10.2016
Teraz spojrzałem jeszcze na D1 na DAX-ie i jednak widać te grożące spadki. Zasadniczo to tera sa na granicy, nawet konsola się zawęża. Do tego ten wielki trójkąt.. Od połowy sierpnia mamy taką konsolę, która się coraz bardziej przechyla do dołu. Co gorsza na D1 oni sa już po stronie spadkowej, tylko próbują sie wybić przez granicę.. Jak to się nie uda w ciągu najbliższych 2-3 dni, to to wszystko się zawali i zjazd może byś na kilakset punktów.. Ale od czego sa amerykanie ??? Na SP500 nie widac nic groźnego. Cały czas do góry, po lini wsparcia. Teraz się właśnie odbili.. Nic nie zapowiada katastrofy.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Internet ma to do siebie, że nie wiesz z kim masz do czynienia po drugiej stronie...Świeżak44 pisze: No , ale na pewno nie wyciągniesz wiecej niż 10-15k..Tyle mają dyrektorzy w normalnych firmach. Czyli na fx już masz więcej.

Jako, że dzisiaj niedziela - jakoś przyszło mnie na podsumowanie. Wrzucam update mojego wykresiku plus podsumowanie wyniku miesiąca i roku - plus porównawczo zestawienia miesięczne za 2015 i 2016 r.
Jak sobie przypomnę total stratę -51k to normalnie ciarki przechodzą...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ambasador, to jeszcze historie ostatnich transakcji wrzuć.. na DAX-ie 

Nieważne co Ci się powie czy pokaże i tak będziesz się miotał jak flaga na wietrze. Raz powiesz sell, raz buy... a pipsy lecą. Niestety.Świeżak44 pisze:Ambasador, to jeszcze historie ostatnich transakcji wrzuć.. na DAX-ie
Jak gram na M1 to chyba nie dziwne że raz sell , raz buy. Ty zrobiłeś 29 tradów w miesiącu, to pewnie grasz na większym interwale. Jestem ciekaw tych 100% wejśc. Zaorski mówił że nie ma traderów co mają 10/10 udanych transakcji.Ambasador pisze:Nieważne co Ci się powie czy pokaże i tak będziesz się miotał jak flaga na wietrze. Raz powiesz sell, raz buy... a pipsy lecą. Niestety.Świeżak44 pisze:Ambasador, to jeszcze historie ostatnich transakcji wrzuć.. na DAX-ie

edek słabo się zamknął
co on chce robić w tym tygodniu ???

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wygląda spadkowo, tak jak funt.PipsKong pisze:edek słabo się zamknąłco on chce robić w tym tygodniu ???
The only way is up
ED jest spadkowy gdyż chwilowo jest "dolar power".
zatem ja to widzę tak na weekly.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Czyli podwyżek stóp procentowych w USA nie będzie? także w grudniu?highend pisze:ED jest spadkowy gdyż chwilowo jest "dolar power".