nieźleŚwieżak44 pisze:
Co my teraz mamy??? Jakby fałszywe wybicie na SP500. Bollinger na M5 klepnięty, górna banda, więc ja jestem na razie za SSS. Jakaś korekta już się należy.

przyłaczam się do korekty
PS. Bedziemy ci jeszcze drzwi otwierać

nieźleŚwieżak44 pisze:
Co my teraz mamy??? Jakby fałszywe wybicie na SP500. Bollinger na M5 klepnięty, górna banda, więc ja jestem na razie za SSS. Jakaś korekta już się należy.
rynek jest w szerokiej konsoli od dłuższego czasu, ucieknie co najwyżej 100 pipsówJackal pisze:Nie dawałbym S na euro USD. Wtedy weźmiesz kierunek na dół w samym dołku. A rynek czeka żeby odpalić do gory....ooo właśnie idzie UP;)).
1h w korektę wchodzi po fałszymym wybiciu na SP500Świeżak44 pisze:Korekta już mała była, a ja wbrew Davidowi wyszedłem na PLUS.. Poczekam na nastęną okazję..
namówic sie dasz na pary jenowe, byłoby miło, po prostu rób to samo tylko przełącz sie na GBP/JPY, zawsze lepiej niz dłubac w nosie cos poanalizować, co myslisz tam? pytam serioŚwieżak44 pisze:Teraz jest taka sytuacja, że tak jakby rozpoczął sie trendzik spakowy na DAX-ie i w ogóle są na granicy spadków/wzrostów więc ja się wtrzymam z decyzjami. Według mojego systemu w ogóle ni epowinienem zawierać transakcji w takich sytuacjach.