Jackal pisze:Na euro łapanie stopów. Zejdą trochę niżej i kierunek góra...w końcu...
Możliwe ale to chyba już nie w tym tygodniu
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Dziś do góry w pn do góry, we wtorek CETA która rynek wykorzysta do zmiany trendu lub przyspieszeniu wzrostów . Tak sobie to wymyśliłem czy dobrze ? Się okaże się
Jackal pisze:Dziś do góry w pn do góry, we wtorek CETA która rynek wykorzysta do zmiany trendu lub przyspieszeniu wzrostów . Tak sobie to wymyśliłem czy dobrze ? Się okaże się
Ładny koncert życzeń żeś zamówił
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PS myslisz o tym co ja czyli o jeszcze jednym podjeździe na rzeźniku na nowy szczyt, tak mozna zarobić, ale trzeba kupic za realne dukaty
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
DavidFx pisze:Świeżak opowiem Ci jak bedzie nawet jesli zaczniesz zarabiac na demo co watpie przy takiej masakrze jaka masz na wykresie ale niech bedzie to jak tylko wplacisz real kase emocje nawet nie pozwola ci otworzyc pozycje sparalizuje cie jesli wkoncu sie odwazysz otworzyc po wypiciu pol litra po kilku sekundach wyjdziesz bo bedziesz bal sie ze stracisz i to taka bedzie twoja kariera na fx
Nie jest mozliwe zarabianie na wskaznikach i setkach kolorowych linii dywergencji czy cokolwiek tam zastosujesz znanego lub mniej znanego to wszystko co stosujesz jest juz zdezaktualizowane skutecznosc jest tak niska ze zostaniesz wiecznym dawca kapitalu
-- Dodano: 14 paź 2016, 14:15 --
Świeżak opowiem Ci jak bedzie nawet jesli zaczniesz zarabiac na demo co watpie przy takiej masakrze jaka masz na wykresie ale niech bedzie to jak tylko wplacisz real kase emocje nawet nie pozwola ci otworzyc pozycje sparalizuje cie jesli wkoncu sie odwazysz otworzyc po wypiciu pol litra po kilku sekundach wyjdziesz bo bedziesz bal sie ze stracisz i to taka bedzie twoja kariera na fx
Nie jest mozliwe zarabianie na wskaznikach i setkach kolorowych linii dywergencji czy cokolwiek tam zastosujesz znanego lub mniej znanego to wszystko co stosujesz jest juz zdezaktualizowane skutecznosc jest tak niska ze zostaniesz wiecznym dawca kapitalu
Hhahahahahah, cudowne. Zachowam to sobie i przypomne Ci to jak juz zarobie pierwsze 100tys w realu..
Co my teraz mamy??? Jakby fałszywe wybicie na SP500. Bollinger na M5 klepnięty, górna banda, więc ja jestem na razie za SSS. Jakaś korekta już się należy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.