DayTrading: Piątek 14.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 paź 2016, 00:00

Wzrost
4
40%
Bez zmian
3
30%
Spadek
3
30%

Liczba głosów: 10

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 14.10.2016

Nieprzeczytany post autor: highend »

highend pisze:AUD/NZD - potencjalnie 100 pips na L do wyjęcia

buy now, TP 1.079
SL 1.067

-- Dodano: 14 paź 2016, 08:05 --

złoto IMO dopóki jest poniżej 1265 to jest w czarnej d.... i L bym nie szukał :)
Gratulacje ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

navik pisze:Pozycja zabezpieczona na be+1. Zobaczymy czy zejdą domknąć lukę . Tp 50,55
Idę sie relaksować i pokosic trawę na działce :D
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Jackal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jackal »

Na euro łapanie stopów. Zejdą trochę niżej i kierunek góra...w końcu...

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Jackal pisze:Na euro łapanie stopów. Zejdą trochę niżej i kierunek góra...w końcu...
Możliwe ale to chyba już nie w tym tygodniu
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Jackal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jackal »

Dziś do góry w pn do góry, we wtorek CETA która rynek wykorzysta do zmiany trendu lub przyspieszeniu wzrostów :D. Tak sobie to wymyśliłem czy dobrze ? Się okaże się

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Jackal pisze:Dziś do góry w pn do góry, we wtorek CETA która rynek wykorzysta do zmiany trendu lub przyspieszeniu wzrostów :D. Tak sobie to wymyśliłem czy dobrze ? Się okaże się
Ładny koncert życzeń żeś zamówił ;)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

@ David

Na demo nie da się zarabiać :lol:

PS myslisz o tym co ja czyli o jeszcze jednym podjeździe na rzeźniku na nowy szczyt, tak mozna zarobić, ale trzeba kupic za realne dukaty
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Short na edku. 1.10164
The only way is up

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Dax no eurofia inaczej tego sie nie da określić.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

DavidFx pisze:Świeżak opowiem Ci jak bedzie nawet jesli zaczniesz zarabiac na demo co watpie przy takiej masakrze jaka masz na wykresie ale niech bedzie to jak tylko wplacisz real kase emocje nawet nie pozwola ci otworzyc pozycje sparalizuje cie jesli wkoncu sie odwazysz otworzyc po wypiciu pol litra po kilku sekundach wyjdziesz bo bedziesz bal sie ze stracisz i to taka bedzie twoja kariera na fx :-D
Nie jest mozliwe zarabianie na wskaznikach i setkach kolorowych linii dywergencji czy cokolwiek tam zastosujesz znanego lub mniej znanego to wszystko co stosujesz jest juz zdezaktualizowane skutecznosc jest tak niska ze zostaniesz wiecznym dawca kapitalu :-D

-- Dodano: 14 paź 2016, 14:15 --

Świeżak opowiem Ci jak bedzie nawet jesli zaczniesz zarabiac na demo co watpie przy takiej masakrze jaka masz na wykresie ale niech bedzie to jak tylko wplacisz real kase emocje nawet nie pozwola ci otworzyc pozycje sparalizuje cie jesli wkoncu sie odwazysz otworzyc po wypiciu pol litra po kilku sekundach wyjdziesz bo bedziesz bal sie ze stracisz i to taka bedzie twoja kariera na fx :-D
Nie jest mozliwe zarabianie na wskaznikach i setkach kolorowych linii dywergencji czy cokolwiek tam zastosujesz znanego lub mniej znanego to wszystko co stosujesz jest juz zdezaktualizowane skutecznosc jest tak niska ze zostaniesz wiecznym dawca kapitalu :-D
Hhahahahahah, cudowne. Zachowam to sobie i przypomne Ci to jak juz zarobie pierwsze 100tys w realu.. :D

Co my teraz mamy??? Jakby fałszywe wybicie na SP500. Bollinger na M5 klepnięty, górna banda, więc ja jestem na razie za SSS. Jakaś korekta już się należy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany