DayTrading: Piątek 14.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 paź 2016, 00:00

Wzrost
4
40%
Bez zmian
3
30%
Spadek
3
30%

Liczba głosów: 10

Tolmon_Nika

Re: DayTrading: Piątek 14.10.2016

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Świeżak44 pisze:Myślę, że oni trochę przeszarżowali. Jest spora różnica z SP500 w tych zwrostach. Amerykanie jak wejdą mogą to skorekcić. TP wziąłem, ale dalej poczekam na jankesów.

-- Dodano: 14 paź 2016, 11:56 --

Trzeba by się zastanowić, jak i dokąd oni wyjda z tego wielkiego trójkata miedzy czerwoną linia spadków a niebieską wzrostów. Czy pójda na nowe szczyty czy się całkiem zawalą?
To już twój problem :roll:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Świeży taka kasiora umyka ci przez palce grajac na wirtualu, niedługo kolejny miesiąc i i kolejne wydatki, umiesz juz sporo, teraz wskakuj na wóz i jedziemy :wink:

PS. nie baw sie w minimalne depozyty, tylko jak na demo po 10k w jedna i drugą, olej niedowaiarków, którzy mówią, ze potrzeba 5-10lat, udowodnij, ze nie czas spedzony się liczy, ale prawdziwy talent :D
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Świeżak44 pisze:Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
nie ma co porównywać demo a real, na demo nie ma nawet 10% tych emocji co są na realu
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Świeżak44 pisze:Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
nie zrobisz tak jak na demo, z 10k czy 25k, bo pewnie tyle chcesz wpłacić, 100k w rok, taki masz misterny plan, pozostanie po nim tylko zmeczenie, zniechecenie i brak siły do powstania, daj sobie szanse chodź i nie wpłacaj zbyt duzo, zeby cie wnioski nie kosztowały, ąz tyle ile mówi twój broker, żeby było na rachunku na start (patrz demo startowe) :568:

Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali :561:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Farciarz pisze: Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali :561:
nie każdy ma wolne 15 minut by rozkminić forex :mrgreen: :mrgreen: :564:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:

W moim przypadku było to dokładnie 4 minuty i 31 sekund, tyle trwała rozmowa skype, a potem mi zajeło ponad 4 lata, aby zrozumieć o co w niej tak naprawdę chodziło, nie mozna kogos nauczyc FX, gotowego rozwiazania nikt nie poda, bo to jest bezcenne, ale sa osoby, które ustrzegą cię od błedów, skarb jest, ale przydałaby się jakaś mapa, zeby było chodx trochę wiadomo gdzie kopać :568:
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Farciarz pisze:
PipsKong pisze:

W moim przypadku było to dokładnie 4 minuty i 31 sekund, tyle trwała rozmowa skype, a potem mi zajeło ponad 4 lata, aby zrozumieć o co w niej tak naprawdę chodziło, nie mozna kogos nauczyc FX, gotowego rozwiazania nikt nie poda, ale sa osoby, które ustrzegą cię od błedów, skarb jest, ale przydałaby się jakaś mapa, zeby było chodx trochę wiadomo gdzie kopać :568:
no i nigdy taka mapa nie powstanie ;/ to jak przewidzieć wynik meczu

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: warmia »

Ok jest wolne depo.
Cuś widać na walutowym horyzoncie ?

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

warmia pisze:Ok jest wolne depo.
Cuś widać na walutowym horyzoncie ?
Dzisiaj to już widać tylko Weekend :mrgreen: :564: :d

Zablokowany