To już twój problemŚwieżak44 pisze:Myślę, że oni trochę przeszarżowali. Jest spora różnica z SP500 w tych zwrostach. Amerykanie jak wejdą mogą to skorekcić. TP wziąłem, ale dalej poczekam na jankesów.
-- Dodano: 14 paź 2016, 11:56 --
Trzeba by się zastanowić, jak i dokąd oni wyjda z tego wielkiego trójkata miedzy czerwoną linia spadków a niebieską wzrostów. Czy pójda na nowe szczyty czy się całkiem zawalą?
DayTrading: Piątek 14.10.2016
-
Tolmon_Nika
Re: DayTrading: Piątek 14.10.2016
Świeży taka kasiora umyka ci przez palce grajac na wirtualu, niedługo kolejny miesiąc i i kolejne wydatki, umiesz juz sporo, teraz wskakuj na wóz i jedziemy 
PS. nie baw sie w minimalne depozyty, tylko jak na demo po 10k w jedna i drugą, olej niedowaiarków, którzy mówią, ze potrzeba 5-10lat, udowodnij, ze nie czas spedzony się liczy, ale prawdziwy talent
PS. nie baw sie w minimalne depozyty, tylko jak na demo po 10k w jedna i drugą, olej niedowaiarków, którzy mówią, ze potrzeba 5-10lat, udowodnij, ze nie czas spedzony się liczy, ale prawdziwy talent
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nie ma co porównywać demo a real, na demo nie ma nawet 10% tych emocji co są na realuŚwieżak44 pisze:Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nie zrobisz tak jak na demo, z 10k czy 25k, bo pewnie tyle chcesz wpłacić, 100k w rok, taki masz misterny plan, pozostanie po nim tylko zmeczenie, zniechecenie i brak siły do powstania, daj sobie szanse chodź i nie wpłacaj zbyt duzo, zeby cie wnioski nie kosztowały, ąz tyle ile mówi twój broker, żeby było na rachunku na start (patrz demo startowe)Świeżak44 pisze:Farciarz, nie podpuszczaj. Nawet dzis zagrałem wbrew swojej strategi bo nie chciało mi się czekać ..i znów była strata. Odrobiłem, ale nie do końca.. Jak powiększe demo do 100k i nie będę robił takich błędów, to wtedy dopiero przejdę na real. I wtedy się jeszcze zdziwisz..
Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
nie każdy ma wolne 15 minut by rozkminić forexFarciarz pisze: Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsKong pisze:nie każdy ma wolne 15 minut by rozkminić forexFarciarz pisze: Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali![]()
![]()
W moim przypadku było to dokładnie 4 minuty i 31 sekund, tyle trwała rozmowa skype, a potem mi zajeło ponad 4 lata, aby zrozumieć o co w niej tak naprawdę chodziło, nie mozna kogos nauczyc FX, gotowego rozwiazania nikt nie poda, bo to jest bezcenne, ale sa osoby, które ustrzegą cię od błedów, skarb jest, ale przydałaby się jakaś mapa, zeby było chodx trochę wiadomo gdzie kopać
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
no i nigdy taka mapa nie powstanie ;/ to jak przewidzieć wynik meczuFarciarz pisze:PipsKong pisze:nie każdy ma wolne 15 minut by rozkminić forexFarciarz pisze: Ps. daj sobie sznasę, której inni sobie nie dali![]()
![]()
W moim przypadku było to dokładnie 4 minuty i 31 sekund, tyle trwała rozmowa skype, a potem mi zajeło ponad 4 lata, aby zrozumieć o co w niej tak naprawdę chodziło, nie mozna kogos nauczyc FX, gotowego rozwiazania nikt nie poda, ale sa osoby, które ustrzegą cię od błedów, skarb jest, ale przydałaby się jakaś mapa, zeby było chodx trochę wiadomo gdzie kopać
Ok jest wolne depo.
Cuś widać na walutowym horyzoncie ?
Dzisiaj to już widać tylko Weekendwarmia pisze:Ok jest wolne depo.