DayTrading: Środa 12.10.2016
Re: DayTrading: Środa 12.10.2016
analiza wejscia swiezaka na daxa na goraco online 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no i poleciałeś, nawet 15 minut nie możesz być mnąDavidFx pisze:EUR/JPY wlasnie teraz na Sell lecimy do piekla cos bardzo zlego sie dzieje widze to i krolowa tego nie kupi
nie mam demo, z wejść i tak nic nie wyczytasz, gdzie wkleić i za jaki okres?Świeżak44 pisze:PS. Farciarz chętnie zobaczę twoje wejścia. Moga byc na demo.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 18:28 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
spokojnie Farciarz zobaczysz dzisiaj czarne swiece jak na halloween 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ja patrzyłem z wyższego interwału. Zobacz teraz jak to zasuwa. Ucz się David.DavidFx pisze:analiza wejscia swiezaka na daxa na goraco online

-- Dodano: 12 paź 2016, 18:30 --
To dawaj statement transakcji za ostatni miesiąc. Pośmiejemy sięFarciarz pisze:no i poleciałeś, nawet 15 minut nie możesz być mnąDavidFx pisze:EUR/JPY wlasnie teraz na Sell lecimy do piekla cos bardzo zlego sie dzieje widze to i krolowa tego nie kupi
nie mam demo, z wejść i tak nic nie wyczytasz, gdzie wkleić i za jaki okres?Świeżak44 pisze:PS. Farciarz chętnie zobaczę twoje wejścia. Moga byc na demo.

-- Dodano: 12 paź 2016, 18:32 --
No teraz uwaga z tymi L-kami, bo opór na Sp500.. Trzeba wyczekac.
-- Dodano: 12 paź 2016, 18:33 --
O! Jest korekta, bardzo dobrze.. Czekałem na to..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
myslisz guwniarzu, ze wkleje ci statement po takiej obrazie, śmiać to sie bedziesz do lustra jak tylko real załozysz, no chyba ze masz wydmuszki w gaciach i na zawsze będziesz w gumie to robił...Świeżak44 pisze: To dawaj statement transakcji za ostatni miesiąc. Pośmiejemy się

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Są po wzrostowej stronie, przeszli opór 2136.. już poszli w długą..
To by było tyle jeśli chodzi o spadki itp.

to iluzja twojego umyslu chca abys w to uwierzyl ze przeszli jakis tam opórŚwieżak44 pisze:Są po wzrostowej stronie, przeszli opór 2136.. już poszli w długą..To by było tyle jeśli chodzi o spadki itp.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
polej mu, bo to dziewica FXDavidFx pisze:to iluzja twojego umyslu chca abys w to uwierzyl ze przeszli jakis tam opórŚwieżak44 pisze:Są po wzrostowej stronie, przeszli opór 2136.. już poszli w długą..To by było tyle jeśli chodzi o spadki itp.

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz, jesteś w ogole niepoważny. Pokaż statement, to może zmienię zdanie..
to przeproś, bo ci konto real podeslę, albo panne, nie wiem czego bardziej sie boiszŚwieżak44 pisze:Farciarz, jesteś w ogole niepoważny. Pokaż statement, to może zmienię zdanie..

PS pokaże ci co bedziesz chciał

Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 18:48 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.