DayTrading: Środa 12.10.2016
Re: DayTrading: Środa 12.10.2016
Euro miało spadać do jena ...

nie odzywam sie bo nie moge juz sluchac Twoich bajeczek Farciarz  popatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres
 popatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres 

popatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?DavidFx pisze:nie odzywam sie bo nie moge juz sluchac Twoich bajeczek Farciarzpopatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
						EKIPA NIE DO POKONANIA.
kierunek na jenach tylko polnoc Farciarz nawet twoje calodobowe pisanie o eskach nic nie zmieni 
musisz sie z tym pogodzic
-- Dodano: 12 paź 2016, 17:26 --
wedlug opini wiekszosci tutaj na forum zrozumienie fx zajmuje 15 minut

musisz sie z tym pogodzic

-- Dodano: 12 paź 2016, 17:26 --
wedlug opini wiekszosci tutaj na forum zrozumienie fx zajmuje 15 minut

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?
po co tak pitolić ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
wydawalo mu sie ze jeny beda spadaly bo cos tam zobaczyl ale rzeczywistosc jest inna wiec powinien sie do niej dostosowac a nie probowac ja naginacPipsKong pisze:no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?
po co tak pitolić ???

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tak mówiłem, ale pomyliłem się, statystycznie myle sie co jakis czas, więc do robotyPipsKong pisze:no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
po co tak pitolić ???

aby wyeliminować na zawsze pasozyta, dla mnie to nie jest problem, bo ryzykuję zawsze x kapitału, które wczesniej zarobiłem jako n zysku
					Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 17:39 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
						EKIPA NIE DO POKONANIA.
yenesy o dziwo są bardzo mocne ostatnio i słabo się destabilizują co nie do końca jest mi na rękę ;/DavidFx pisze:
wydawalo mu sie ze jeny beda spadaly bo cos tam zobaczyl ale rzeczywistosc jest inna wiec powinien sie do niej dostosowac a nie probowac ja naginac
co do najsłabszej waluty to ja wybieram Turasa
 tam L jest od lat w zasadzie gwarantem zysku , tyle że swap mocno ujemny
 tam L jest od lat w zasadzie gwarantem zysku , tyle że swap mocno ujemny  

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
już obreciłem pozycje na E/J na L, statystycznie myle się co jakis czas, sorry
tacy amatorzy jak David beda próbowały na tym żerować
jazda
idź to uczcij David z Kongiem, i tak nic madrego nie wymyślicie i tak bedziesz głowił się dlaczego ten gość myli sie tak rzadko

jazda

idź to uczcij David z Kongiem, i tak nic madrego nie wymyślicie i tak bedziesz głowił się dlaczego ten gość myli sie tak rzadko

Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 17:52 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.

EKIPA NIE DO POKONANIA.
						EKIPA NIE DO POKONANIA.
nie zeruje ja ostrzegam tylko "swiezakow" aby nie szli za toba bo skoncza na dworcu centralnym z pusta reklamowkaFarciarz pisze:już obreciłem pozycje na E/J na L, statystycznie myle się co jakis czas, sorry
jazda
 trzezwe spojrzenie na to co sie dzieje naprawde jest zbawienne
  trzezwe spojrzenie na to co sie dzieje naprawde jest zbawienne   gdybym mogl wylalbym na ciebie kubel zimnej wody abys sie wyrwal z transu hipnotycznego iluzji umyslu
  gdybym mogl wylalbym na ciebie kubel zimnej wody abys sie wyrwal z transu hipnotycznego iluzji umyslu  
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!