DayTrading: Środa 12.10.2016
Re: DayTrading: Środa 12.10.2016
Euro miało spadać do jena ...
nie odzywam sie bo nie moge juz sluchac Twoich bajeczek Farciarz
popatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?DavidFx pisze:nie odzywam sie bo nie moge juz sluchac Twoich bajeczek Farciarzpopatrz co robi USD/JPY a caly dzien trabisz o eskach na jenach szkoda gadac przejrzyj na oczy wytrzyj okulary i spojrz jeszcze raz na wykres
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
kierunek na jenach tylko polnoc Farciarz nawet twoje calodobowe pisanie o eskach nic nie zmieni 
musisz sie z tym pogodzic
-- Dodano: 12 paź 2016, 17:26 --
wedlug opini wiekszosci tutaj na forum zrozumienie fx zajmuje 15 minut

musisz sie z tym pogodzic

-- Dodano: 12 paź 2016, 17:26 --
wedlug opini wiekszosci tutaj na forum zrozumienie fx zajmuje 15 minut

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?
po co tak pitolić ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
wydawalo mu sie ze jeny beda spadaly bo cos tam zobaczyl ale rzeczywistosc jest inna wiec powinien sie do niej dostosowac a nie probowac ja naginacPipsKong pisze:no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
spójrz 3 posty niżej co miał robic USD/JPY i jak tam twoje eski na rzeźniku z wczoraj, lekko spóźnione?
po co tak pitolić ???

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tak mówiłem, ale pomyliłem się, statystycznie myle sie co jakis czas, więc do robotyPipsKong pisze:no ale mówiłeś tez o mega Sce na E/J rzędu 100 pips a tutaj w drugą stronę ......Farciarz pisze:
po co tak pitolić ???

aby wyeliminować na zawsze pasozyta, dla mnie to nie jest problem, bo ryzykuję zawsze x kapitału, które wczesniej zarobiłem jako n zysku
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 17:39 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
yenesy o dziwo są bardzo mocne ostatnio i słabo się destabilizują co nie do końca jest mi na rękę ;/DavidFx pisze:
wydawalo mu sie ze jeny beda spadaly bo cos tam zobaczyl ale rzeczywistosc jest inna wiec powinien sie do niej dostosowac a nie probowac ja naginac
co do najsłabszej waluty to ja wybieram Turasa

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
już obreciłem pozycje na E/J na L, statystycznie myle się co jakis czas, sorry
tacy amatorzy jak David beda próbowały na tym żerować
jazda
idź to uczcij David z Kongiem, i tak nic madrego nie wymyślicie i tak bedziesz głowił się dlaczego ten gość myli sie tak rzadko

jazda

idź to uczcij David z Kongiem, i tak nic madrego nie wymyślicie i tak bedziesz głowił się dlaczego ten gość myli sie tak rzadko

Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 17:52 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
nie zeruje ja ostrzegam tylko "swiezakow" aby nie szli za toba bo skoncza na dworcu centralnym z pusta reklamowkaFarciarz pisze:już obreciłem pozycje na E/J na L, statystycznie myle się co jakis czas, sorry
jazda

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!