DayTrading: Środa 12.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 paź 2016, 00:00

Wzrost
6
55%
Bez zmian
3
27%
Spadek
2
18%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 12.10.2016

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Świeżak44 pisze:Farciarz nie martw się. Jak w końcu opanuję DAX-a, to wpłacisz mi te 100$. :P
ja do roboty ludzi szukam, prace chcę zaproponować, plus benefity, chcemy, żebym za głupote nie musiał sam płacić, co za idioci
ten watek zawsze był uważany za debilny, ale jak widze niewiele sie zmieniło :568:
jednakże wierze, że własnie tutaj znajdę tego własciwego, szkolenie gratis
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Farciarz pisze:
Świeżak44 pisze:Farciarz nie martw się. Jak w końcu opanuję DAX-a, to wpłacisz mi te 100$. :P
ja do roboty ludzi szukam, prace chcę zaproponować, plus benefity, chcemy, żebym za głupote nie musiał sam płacić, co za idioci
ten watek zawsze był uważany za debilny, ale jak widze niewiele sie zmieniło :568:
e tam ten watek jest najlepszy ;]

ok ja daję na luz bo faktycznie szkoda nerwów :564: :564:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:
Farciarz pisze:
e tam ten watek jest najlepszy ;]

ok ja daję na luz bo faktycznie szkoda nerwów :564: :564:
jakby numer ze 100pln wyszedł, to do wypłaty około 1000pln na lebka przy moim ryzyku, ale potem chciałem zaproponowac tej osobie miesieczne sprzątanie chaty 245m, a żonie nie idzie, to tak w zamian za rewanz, bo nic za darmo nie jest, 3 łazienki, bo straszne imry przeżyły, oczywiscie basen w budowie i w miare poznawania FX wspólna kapiel

oczywiscie w tym czasie wynagrodzenie sprzatacza, a kogo tradera :lol:

ktos zaryzykuje, info na priv please, albo nie please :p
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 14:11 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

PipsKong pisze:ok ja daję na luz bo faktycznie szkoda nerwów :564: :564:
https://www.youtube.com/watch?v=B_W-W9j7uR8

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

początek dnia fajny, a teraz nuda ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

David milczy, , czeka na swój moment, ale co gdy ktoś będzie 20 dni z rzędu prognozował dobrze przyszły kurs, co gdy nigdy się nie pomyli, tego scenariusza nie zapisałeś, co gdy tego doświadczysz?

20->50->100->TEAM
gbp/jpy spadnie na mój oklask dłoni :p i nie wcześniej

Wszyscy tam siedzicie i TY i Pablo i FreakOUT, sprzedawaliscie na głupca kiedy mówiłem, że wywali korekte ponad 127
teraz czekać na znak, mój znak na spadek

PS nieziemska okazja na EUR/JPY na S

ZIEMIANIe tego nie poijma, dlaczego teraz mozna zarobic z 100pips sprzedając Eur/jpy

NA popołudnie

GBP/JPY-konsola z przewazającym UP
USD/JPY -UP
EUR/JPY -Ostre down
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Na takich konsolach jak od rana do tej pory nie ma sensu grać. Pozorne ruchy, pozorowane akcje na niewielkim obszarze bez żadnych waznych linni. Zabawa w 3 kubki.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Świeżak44 pisze:Na takich konsolach jak od rana do tej pory nie ma sensu grać. Pozorne ruchy, pozorowane akcje na niewielkim obszarze bez żadnych waznych linni. Zabawa w 3 kubki.
jakbys miał trzy podkreślniki i dokładnie wiedział jakiej pozycji szukać i w co wchodzić nie musiałbys jechać na wybrzeże żeby w 3 kubki zagrać.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Tolmon_Nika

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Świeżak44 pisze:Na takich konsolach jak od rana do tej pory nie ma sensu grać. Pozorne ruchy, pozorowane akcje na niewielkim obszarze bez żadnych waznych linni. Zabawa w 3 kubki.
Jeżeli spadek od rana około 90 pip fajna konsola :mrgreen:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

pary jenowe obieraja własciwe kierunki na popołudnie i wieczór 12 października 2016 roku
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany