PipsKong pisze:Farciarz pisze:
chrzanie miliony, nie chce, ja juz nic nie chcę, 90m2. cała góra, basen, nie jakie źródełko ale normalnie 2,20m w najgłebszym punkcie, mozna walnac na głowę po trejdzie, pytanie, ze KONG test ci zrobie na prawde, dostaniesz 5USD DEPO i handluj, a powiesz mi, ze miały byc pieniaszki na handel, jak chcesz duze pieniaszki to sobie sam je wpłać
oby Ukraińcy w moim budowlanym biznesie nie zajeli tego lokalu, wiecie jakie są zony liczy się tylko kasa, a trading, idea umiera, no chyba, że ktos zaskoczy, ale nie widac nadziei

5 USD depo ???
proszę Cię , nie nazywaj tego DEPO ........
taki test, otwierasz 0.01lota i nie ma że okłamiesz, bo rynku nie da sie oszukać, mozesz handlować nawet na pszenicy, liczy sie tylko matematyka
a co inaczej działaja procenty niz z depo 100000USD, no chyba nie
rynek hedge funds i innych ciał powstaje w Polsce, wiec ludzie bedą zbierani z najwiekszych forów
5USD to dokładnie depo dla ciebie

moge ewentualnie dorzucic z 50USd od siebie, ale i tak wszystko przepieprzysz, tak czy nie?
tak mistrzu z 5USD mozna pokazać, że robi się 300USD, mi sie nie chce handlować, bo ja mam co innego do zrobienia w tej firmie, wiec chciałbym wkońcu znaleźć kogoś co cos umie, tylko, ze jest jeden problem, mnie nie oszuka, test 5USD na start
zarobki, wspólnik we wszystkich firmach(nie pracownik), a pensja negocjowalna, jestem normalny
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.