DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 paź 2016, 00:00

Wzrost
5
56%
Bez zmian
2
22%
Spadek
2
22%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Farciarz pisze:
chrzanie miliony, nie chce, ja juz nic nie chcę, 90m2. cała góra, basen, nie jakie źródełko ale normalnie 2,20m w najgłebszym punkcie, mozna walnac na głowę po trejdzie, pytanie, ze KONG test ci zrobie na prawde, dostaniesz 5USD DEPO i handluj, a powiesz mi, ze miały byc pieniaszki na handel, jak chcesz duze pieniaszki to sobie sam je wpłać

oby Ukraińcy w moim budowlanym biznesie nie zajeli tego lokalu, wiecie jakie są zony liczy się tylko kasa, a trading, idea umiera, no chyba, że ktos zaskoczy, ale nie widac nadziei :p
5 USD depo ???
proszę Cię , nie nazywaj tego DEPO ........
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

PipsKong pisze:
Farciarz pisze:
chrzanie miliony, nie chce, ja juz nic nie chcę, 90m2. cała góra, basen, nie jakie źródełko ale normalnie 2,20m w najgłebszym punkcie, mozna walnac na głowę po trejdzie, pytanie, ze KONG test ci zrobie na prawde, dostaniesz 5USD DEPO i handluj, a powiesz mi, ze miały byc pieniaszki na handel, jak chcesz duze pieniaszki to sobie sam je wpłać

oby Ukraińcy w moim budowlanym biznesie nie zajeli tego lokalu, wiecie jakie są zony liczy się tylko kasa, a trading, idea umiera, no chyba, że ktos zaskoczy, ale nie widac nadziei :p
5 USD depo ???
proszę Cię , nie nazywaj tego DEPO ........
taki test, otwierasz 0.01lota i nie ma że okłamiesz, bo rynku nie da sie oszukać, mozesz handlować nawet na pszenicy, liczy sie tylko matematyka
a co inaczej działaja procenty niz z depo 100000USD, no chyba nie

rynek hedge funds i innych ciał powstaje w Polsce, wiec ludzie bedą zbierani z najwiekszych forów

5USD to dokładnie depo dla ciebie :564:
moge ewentualnie dorzucic z 50USd od siebie, ale i tak wszystko przepieprzysz, tak czy nie?

tak mistrzu z 5USD mozna pokazać, że robi się 300USD, mi sie nie chce handlować, bo ja mam co innego do zrobienia w tej firmie, wiec chciałbym wkońcu znaleźć kogoś co cos umie, tylko, ze jest jeden problem, mnie nie oszuka, test 5USD na start

zarobki, wspólnik we wszystkich firmach(nie pracownik), a pensja negocjowalna, jestem normalny
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Tolmon_Nika

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Świeżak44 pisze:Teraz najlepiej sie jednak wstrzymac z indeksami. Dywergencja zniknęła, DAx próbował wsoich figli, ale wrócił do SP500. A w SP500 ciekawa sytuacja. Będą prawdopodobnie testować/wywalać poziom 2156 (grubsza czerwona krecha). Kilka razy juz próbowali teraz będzie kolejne podejście. Od tego móze sporo zależeć. W kadym razie teraz pałeczkę przejęli amerykany...
Czy ty cokolwiek widzisz na tej choince ?

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Ręce mi opadają.. Pierwszy dzień z nową strategią i musieli mi taki rajd urządzić.. Wskaźniki nie nadążają za czymś takim.. Rano jeszcze jakoś sie grało, ale potem jak zaczeli rwać, to wszystko zgłupiało.. Ja to mam jakiegoś pecha. :/ Ale dobra obstawiam dalej z SL i TP. Jestem twardy. Poleca do 10631 tam mam TP. Jak już przewali bandę spadkową w takim stylu to byle gdzie się nie zatrzymają..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

co z tym rzeźnikiem David, zamroziłes siano, ja jestem na grube S, chyba nie chcesz,żeby zwykły ksiegowy rozwalił twoją koncepcje na dalsze wzrosty
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: warmia »

Farciarz pisze:co z tym rzeźnikiem David, zamroziłes siano, ja jestem na grube S, chyba nie chcesz,żeby zwykły ksiegowy rozwalił twoją koncepcje na dalsze wzrosty
No to grubą kase trzeba będzie wyłozyc i to już zaraz.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Farciarz pisze:co z tym rzeźnikiem David, zamroziłes siano, ja jestem na grube S, chyba nie chcesz,żeby zwykły ksiegowy rozwalił twoją koncepcje na dalsze wzrosty
strzelaj strzelaj :564: statystycznie kiedyś tam trafisz ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:
strzelaj strzelaj :564: statystycznie kiedyś tam trafisz ;]
teraz 6 razy z rzedu wliczajac S na GBP/USD, zarobie kolejne tysiace, tylko nie o to dokładnie mi chodzi :568:
Świeżak44 pisze:Ręce mi opadają.. Pierwszy dzień z nową strategią i musieli mi taki rajd urządzić.. Wskaźniki nie nadążają za czymś takim.. Rano jeszcze jakoś sie grało, ale potem jak zaczeli rwać, to wszystko zgłupiało.. Ja to mam jakiegoś pecha. :/ Ale dobra obstawiam dalej z SL i TP. Jestem twardy. Poleca do 10631 tam mam TP. Jak już przewali bandę spadkową w takim stylu to byle gdzie się nie zatrzymają..
a wskaźniki typu RANGE (OD...do) i siły trendu :idea:, spróbuj RAVI, ADX itp siły
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:41 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Farciarz widze ze sie motasz caly dzien rzeznik S rzeznik L teraz znowu S zamiast cierpliwie czekac na realizacje scenariusza ktorego juz od 6 rano miales jak na tacy nim kogut zapial 3 razy :p

pamietaj bariery sa iluzoryczne to ze wystepuje jakas reakcja to jest po to abys uwierzyl i wszedl w eski prawda natomiast jest to ze trzeba trzymac longi jak na moim akwarium z rana :D

to co widzisz to jest teatr :d
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:44 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

DavidFx pisze:Farciarz widze ze sie motasz caly dzien rzeznik S rzeznik L teraz znowu S zamiast cierpliwie czekac na realizacje scenariusza ktorego juz od 6 rano miales jak na tacy nim kogut zapial 3 razy :p
znam to akwarium, ten jeden raz gdy jebnie w dół ci wybaczę, że sie pomyliłeś.
DavidFx pisze:
to co widzisz to jest teatr :d
no to wkrótce zobaczymy kto jest aktorem

JEDEN RAZ, Zbieraj sie do kupy :p

żeby to za moja kase nie było :idea:
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany