DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 paź 2016, 00:00

Wzrost
5
56%
Bez zmian
2
22%
Spadek
2
22%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Zobaczycie eSki jak Peppa niebo ;P
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

PipsKong pisze:Zobaczycie eSki jak Peppa niebo ;P
na DAX bedą, ale nie o to chodzi, kiedy gdzie indziej jest pieniądz i wali grube S

to tak jak przegrana runda mimo, ze miałem racje, strata czasu

jak DAX pokona 1595 to statystycznie nie pomyle sie nastepne 6 wejść, jak nie bym uważał na samego mnie :p

PS chciałbym, zeby pokonał, ale pewnie tak sie nie stanie :p

DAX SRAX, ja wole akwarium Davida :561:

gdzies sie musze statystycznie pomylic, albo na DAXIE albo na rzexniku, wole te pierwsze, no chyba, że się przestałem mylic o wiecej jak 40pips :d żart
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:36 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Tolmon_Nika

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

a teraz poczekamy na korektę
DE30M30.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Tolmonnika pisze:a teraz poczekamy na korektę
DE30M30.png
:lol:

wszystko jasne, jak kto teraz wsadzi GBP/JPY na grube S nie pożałuje

Panowie nie bójcie sie dać z 100USD depo 0.2 lota, proporcje wszyscy mieli w szkole, David licze na twoją zmiane kierunku :d

teraz po pomyłce na DAXIE, nie moge sie mylic co do rzeźnika, statystyka i matematyka nie kłamią :d

PS. oszukałem pasożyta :p
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:45 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Farciarz pisze:
Tolmonnika pisze:a teraz poczekamy na korektę
DE30M30.png
:lol:

wszystko jasne, jak kto teraz wsadzi GBP/JPY na grube S nie pożałuje

Panowie nie bójcie sie dać z 100USD depo 0.2 lota, proporcje wszyscy mieli w szkole, David licze na twoją zmiane kierunku :d

teraz po pomyłce na DAXIE, nie moge sie mylic co do rzeźnika, statystyka i matematyka nie kłamią :d
statystycznie znajdziesz się niebawem w statystyce 98% tracących na forexie :mrgreen: :mrgreen:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:
statystycznie znajdziesz się niebawem w statystyce 98% tracących na forexie :mrgreen: :mrgreen:
byłem, zwiedziłem i nie spodobało mi się :wink:

statystycznie brakuje ci jakieś 3 lata na nawigatorze do zarabiania :564:

PS ja byłem z rocznika 2009, wiec te zaczynaja zarabiać, jak byłes wczesniej to jesteś lewy zmywak z Angli

naprawde myslisz, ze nie wytrzepie leszczy na rzexniku na S :lol:
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:55 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Farciarz pisze:
PipsKong pisze:

PS ja byłem z rocznika 2009, wiec te zaczynaja zarabiać, jak byłes wczesniej to jesteś lewy zmywak z Angli

Wszyscy zarabiają tylko efektów nie widać :wink: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:
Farciarz pisze:
PipsKong pisze:

Wszyscy zarabiają tylko efektów nie widać :wink: :wink: :wink: :wink:
twój ksiegowy ci powie, jak bedziesz miał efekty to i ludzi na głowie, od basenów ogrodowych do 30m2 nie płaci sie w Polsce podatku, ktos powie nie ma pogody, a w Szwecji jest jeszcze gorsza, a ile basenów, że fiu fiu

PS. a jak nie masz ksiegowego to sobie znajdź, ale wiedz, ze za psi grosz robił nie będzie

radze ci dobrze, wypłać 80% depo, które masz, bo wiem, ze masz za duze depo, poczekaj jeszcze trochę, a wiedza przyjdzie sama

90m2 powierzchni, basen ( w budowie) proszę bardzo, problem w tym, ze ja szukam ludzi z wiedzą a nie sciemniaczy FuGHazi
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:02 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Farciarz pisze:
twój ksiegowy ci powie, jak bedziesz miał efekty to i ludzi na głowie, od basenów ogrodowych do 30m2 nie płaci sie w Polsce podatku, ktos powie nie ma pogody, a w Szwecji jest jeszcze gorsza, a ile basenów, że fiu fiu

PS. a jak nie masz ksiegowego to sobie znajdź, ale wiedz, ze za psi grosz robił nie będzie
znajdę znajdę , miliony na koncie to warto poszukać .....

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

PipsKong pisze:
Farciarz pisze:

znajdę znajdę , miliony na koncie to warto poszukać .....
chrzanie miliony, nie chce, ja juz nic nie chcę, 90m2. cała góra, basen, nie jakie źródełko ale normalnie 2,20m w najgłebszym punkcie, mozna walnac na głowę po trejdzie, pytanie, ze KONG test ci zrobie na prawde, dostaniesz 5USD DEPO i handluj, a powiesz mi, ze miały byc pieniaszki na handel, jak chcesz duze pieniaszki to sobie sam je wpłać

oby Ukraińcy w moim budowlanym biznesie nie zajeli tego lokalu, wiecie jakie są zony liczy się tylko kasa, a trading, idea umiera, no chyba, że ktos zaskoczy, ale nie widac nadziei :p

liczy się człowiek i talent, któremu mozna dopomóc :568: bez ludzi nie ma biznesu

PIPSKong życze powodzenia w szukaniu, i rzadowi w sciagniu podatku od Media, który własnie podzielił sie na ponad 200 Spółek z lokalnego zoo, jest robota dla ksiegowych i prawników :p
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:11 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany