DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Zobaczycie eSki jak Peppa niebo ;P
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
na DAX bedą, ale nie o to chodzi, kiedy gdzie indziej jest pieniądz i wali grube SPipsKong pisze:Zobaczycie eSki jak Peppa niebo ;P
to tak jak przegrana runda mimo, ze miałem racje, strata czasu
jak DAX pokona 1595 to statystycznie nie pomyle sie nastepne 6 wejść, jak nie bym uważał na samego mnie

PS chciałbym, zeby pokonał, ale pewnie tak sie nie stanie

DAX SRAX, ja wole akwarium Davida

gdzies sie musze statystycznie pomylic, albo na DAXIE albo na rzexniku, wole te pierwsze, no chyba, że się przestałem mylic o wiecej jak 40pips

Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:36 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
a teraz poczekamy na korektę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tolmonnika pisze:a teraz poczekamy na korektę

wszystko jasne, jak kto teraz wsadzi GBP/JPY na grube S nie pożałuje
Panowie nie bójcie sie dać z 100USD depo 0.2 lota, proporcje wszyscy mieli w szkole, David licze na twoją zmiane kierunku

teraz po pomyłce na DAXIE, nie moge sie mylic co do rzeźnika, statystyka i matematyka nie kłamią

PS. oszukałem pasożyta

Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:45 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
statystycznie znajdziesz się niebawem w statystyce 98% tracących na forexieFarciarz pisze:Tolmonnika pisze:a teraz poczekamy na korektę
wszystko jasne, jak kto teraz wsadzi GBP/JPY na grube S nie pożałuje
Panowie nie bójcie sie dać z 100USD depo 0.2 lota, proporcje wszyscy mieli w szkole, David licze na twoją zmiane kierunku
teraz po pomyłce na DAXIE, nie moge sie mylic co do rzeźnika, statystyka i matematyka nie kłamią

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
byłem, zwiedziłem i nie spodobało mi sięPipsKong pisze:
statystycznie znajdziesz się niebawem w statystyce 98% tracących na forexie![]()

statystycznie brakuje ci jakieś 3 lata na nawigatorze do zarabiania

PS ja byłem z rocznika 2009, wiec te zaczynaja zarabiać, jak byłes wczesniej to jesteś lewy zmywak z Angli
naprawde myslisz, ze nie wytrzepie leszczy na rzexniku na S

Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 14:55 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:byłem, zwiedziłem i nie spodobało mi sięPipsKong pisze:
statystycznie znajdziesz się niebawem w statystyce 98% tracących na forexie![]()
![]()
PS ja byłem z rocznika 2009, wiec te zaczynaja zarabiać, jak byłes wczesniej to jesteś lewy zmywak z Angli
Wszyscy zarabiają tylko efektów nie widać

twój ksiegowy ci powie, jak bedziesz miał efekty to i ludzi na głowie, od basenów ogrodowych do 30m2 nie płaci sie w Polsce podatku, ktos powie nie ma pogody, a w Szwecji jest jeszcze gorsza, a ile basenów, że fiu fiuPipsKong pisze:Farciarz pisze:byłem, zwiedziłem i nie spodobało mi sięPipsKong pisze:
![]()
Wszyscy zarabiają tylko efektów nie widać![]()
![]()
![]()
PS. a jak nie masz ksiegowego to sobie znajdź, ale wiedz, ze za psi grosz robił nie będzie
radze ci dobrze, wypłać 80% depo, które masz, bo wiem, ze masz za duze depo, poczekaj jeszcze trochę, a wiedza przyjdzie sama
90m2 powierzchni, basen ( w budowie) proszę bardzo, problem w tym, ze ja szukam ludzi z wiedzą a nie sciemniaczy FuGHazi
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:02 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
znajdę znajdę , miliony na koncie to warto poszukać .....Farciarz pisze:
twój ksiegowy ci powie, jak bedziesz miał efekty to i ludzi na głowie, od basenów ogrodowych do 30m2 nie płaci sie w Polsce podatku, ktos powie nie ma pogody, a w Szwecji jest jeszcze gorsza, a ile basenów, że fiu fiu
PS. a jak nie masz ksiegowego to sobie znajdź, ale wiedz, ze za psi grosz robił nie będzie
chrzanie miliony, nie chce, ja juz nic nie chcę, 90m2. cała góra, basen, nie jakie źródełko ale normalnie 2,20m w najgłebszym punkcie, mozna walnac na głowę po trejdzie, pytanie, ze KONG test ci zrobie na prawde, dostaniesz 5USD DEPO i handluj, a powiesz mi, ze miały byc pieniaszki na handel, jak chcesz duze pieniaszki to sobie sam je wpłaćPipsKong pisze:znajdę znajdę , miliony na koncie to warto poszukać .....Farciarz pisze:
twój ksiegowy ci powie, jak bedziesz miał efekty to i ludzi na głowie, od basenów ogrodowych do 30m2 nie płaci sie w Polsce podatku, ktos powie nie ma pogody, a w Szwecji jest jeszcze gorsza, a ile basenów, że fiu fiu
oby Ukraińcy w moim budowlanym biznesie nie zajeli tego lokalu, wiecie jakie są zony liczy się tylko kasa, a trading, idea umiera, no chyba, że ktos zaskoczy, ale nie widac nadziei

liczy się człowiek i talent, któremu mozna dopomóc

PIPSKong życze powodzenia w szukaniu, i rzadowi w sciagniu podatku od Media, który własnie podzielił sie na ponad 200 Spółek z lokalnego zoo, jest robota dla ksiegowych i prawników

Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 15:11 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.