jak to czasem upierać się nie warto,DavidFx pisze:na rzezniku wyglada ze chca przetestowac ostatni dolek no szkoda mialo byc tak pieknie
-- Dodano: 03 paź 2016, 8:45 --
us30 to nie spx
kupuje na potege

pmi UK za chwile
jak to czasem upierać się nie warto,DavidFx pisze:na rzezniku wyglada ze chca przetestowac ostatni dolek no szkoda mialo byc tak pieknie
us30 to nie spx
kupuje na potege
Tomasz196407 pisze:jak to czasem upierać się nie warto,DavidFx pisze:na rzezniku wyglada ze chca przetestowac ostatni dolek no szkoda mialo byc tak pieknie
us30 to nie spx
kupuje na potege![]()
pmi UK za chwile
to znaczy że co i gdzie,DavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:jak to czasem upierać się nie warto,DavidFx pisze:na rzezniku wyglada ze chca przetestowac ostatni dolek no szkoda mialo byc tak pieknie
us30 to nie spx
kupuje na potege![]()
pmi UK za chwile
ja tam sie nie upieram
-- Dodano: 03 paź 2016, 11:19 --
us30 idzie w gore a rzeznik zrobil retest ostatniego dolka wszystko idzie jak marzenie
bajki piszeszDavidFx pisze:bez DB wszystko dostalo zadyszki jednak DB ma wieksza moc niz cale City no nie wiedzialem tego
zeby tylko nie zbankrutowali bo bez nich zmiennosc spadnie na pysk
jesli Merkelowa nie chce pomagac to ja odpale swoja drukarke canon i zaczne drukowac euro w bilionach na ratunek
-- Dodano: 03 paź 2016, 11:45 --
DB nie chce dac ale uchodzcom milujacym pokoj daje lekka reka jaka tu jest logika tej baby
jeszcze raz do postu Dawida, i niech bijeDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:jak to czasem upierać się nie warto,DavidFx pisze:na rzezniku wyglada ze chca przetestowac ostatni dolek no szkoda mialo byc tak pieknie
us30 to nie spx
kupuje na potege![]()
pmi UK za chwile
ja tam sie nie upieram
-- Dodano: 03 paź 2016, 11:19 --
us30 idzie w gore a rzeznik zrobil retest ostatniego dolka wszystko idzie jak marzenie