Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem
DayTrading: Poniedziałek 03.10.2016
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.10.2016
Na eskiTomasz196407 pisze:Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
nie, buy mysle za euDavidFx pisze:Na eskiTomasz196407 pisze:Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem

Grabież w biały dzień:
http://gf24.pl/wydarzenia/kraj/item/322 ... arki-w-knf

http://gf24.pl/wydarzenia/kraj/item/322 ... arki-w-knf
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Dawid nawet pmi nie pomaga funtowi i gj
a z us wyszłeś 

a z us wyszłeś

ECH wlazłem po paru miesiącach i ciągle wszyscy pod prąd tylko złoto się wam sprawdziło  A to takie proste dziś granie było ...
 A to takie proste dziś granie było ...
Szukanie Elek na EU też raczej do bani.... Pary z funtem muszą zjechać .... przynajmniej na dołki brexitowe jak nie niżej bo brexit został klepnięty w weekend.
Ech

A to takie proste dziś granie było ...
 A to takie proste dziś granie było ...Szukanie Elek na EU też raczej do bani.... Pary z funtem muszą zjechać .... przynajmniej na dołki brexitowe jak nie niżej bo brexit został klepnięty w weekend.
Ech
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nauka nauka nauka.......  

- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
santo nie mówiąc o piątkowych projekcjach co niektórych na dax , co nie?santo pisze:ECH wlazłem po paru miesiącach i ciągle wszyscy pod prąd tylko złoto się wam sprawdziłoA to takie proste dziś granie było ...
Szukanie Elek na EU też raczej do bani.... Pary z funtem muszą zjechać .... przynajmniej na dołki brexitowe jak nie niżej bo brexit został klepnięty w weekend.
Ech

w naszym przytulnym miejscu
projekcje jak projekcje. ja szukałem zasięgu podwójnego szczytu na H4 ok 9:20 jak pina robili  Bo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem
 Bo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem  na ten moment kreski mam takie
 na ten moment kreski mam takie
Edit : EU zgodnie z postem powyżej 

Bo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem
 Bo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem  na ten moment kreski mam takie
 na ten moment kreski mam takieEdit : EU zgodnie z postem powyżej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nauka nauka nauka.......  

chcą mieć bardziej konkurencyjne (tańsze) usługi i przejąć lwią część rynku?Grupa ING planuje zwolnić 7 tys. osób. Zamiast w ludzi, firma zainwestuje w platformy cyfrowe. W ten sposób chce zaoszczędzić aż 900 mln euro rocznie
...w tym samym czasie firma zapowiedziała, że zainwestuje aż 800 mln euro w rozbudowę platform technologicznych. Nowe systemy będą wdrażane w ciągu najbliższych pięciu lat i mają pozwolić firmie konkurować w Hiszpanii, Włoszech, Francji, Austrii i Czechach. Taka strategia sprawdziła się między innymi w Niemczech
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
K. kazdy ma cos w zanadrzu czy to projekcja,analiza, coś ktoś wrzucasanto pisze:projekcje jak projekcje. ja szukałem zasięgu podwójnego szczytu na H4 ok 9:20 jak pina robiliBo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem
na ten moment kreski mam takie
Edit : EU zgodnie z postem powyżej
dla mnie ruch piatkowy jest typową piatka impulsem, czyli korekta i dalej góra, Wiec ..?
złoto masz korekte płaską wrzucałem na fb i tu , przebiło dołek ,?