Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem
DayTrading: Poniedziałek 03.10.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.10.2016
Na eskiTomasz196407 pisze:Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
nie, buy mysle za euDavidFx pisze:Na eskiTomasz196407 pisze:Myślę że złoto jest warte rozważeniaDavidFx pisze:Brak DB wiec nie pogramy dzis chyba ze o 15 jak Wall Street wejdzje ale uwazam ze bez DB oni sie wsyrzymaja z handlem czyli wszystko pojdzie bokiem

Grabież w biały dzień:
http://gf24.pl/wydarzenia/kraj/item/322 ... arki-w-knf
http://gf24.pl/wydarzenia/kraj/item/322 ... arki-w-knf
-
- Fanatyk
Dawid nawet pmi nie pomaga funtowi i gj
a z us wyszłeś

a z us wyszłeś

ECH wlazłem po paru miesiącach i ciągle wszyscy pod prąd tylko złoto się wam sprawdziło
A to takie proste dziś granie było ...
Szukanie Elek na EU też raczej do bani.... Pary z funtem muszą zjechać .... przynajmniej na dołki brexitowe jak nie niżej bo brexit został klepnięty w weekend.
Ech

Szukanie Elek na EU też raczej do bani.... Pary z funtem muszą zjechać .... przynajmniej na dołki brexitowe jak nie niżej bo brexit został klepnięty w weekend.
Ech
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 

-
- Fanatyk
santo nie mówiąc o piątkowych projekcjach co niektórych na dax , co nie?santo pisze:ECH wlazłem po paru miesiącach i ciągle wszyscy pod prąd tylko złoto się wam sprawdziłoA to takie proste dziś granie było ...
Ech

w naszym przytulnym miejscu
projekcje jak projekcje. ja szukałem zasięgu podwójnego szczytu na H4 ok 9:20 jak pina robili
Bo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem
na ten moment kreski mam takie
Edit : EU zgodnie z postem powyżej

Edit : EU zgodnie z postem powyżej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nauka nauka nauka....... 

chcą mieć bardziej konkurencyjne (tańsze) usługi i przejąć lwią część rynku?Grupa ING planuje zwolnić 7 tys. osób. Zamiast w ludzi, firma zainwestuje w platformy cyfrowe. W ten sposób chce zaoszczędzić aż 900 mln euro rocznie
...w tym samym czasie firma zapowiedziała, że zainwestuje aż 800 mln euro w rozbudowę platform technologicznych. Nowe systemy będą wdrażane w ciągu najbliższych pięciu lat i mają pozwolić firmie konkurować w Hiszpanii, Włoszech, Francji, Austrii i Czechach. Taka strategia sprawdziła się między innymi w Niemczech
-
- Fanatyk
K. kazdy ma cos w zanadrzu czy to projekcja,analiza, coś ktoś wrzucasanto pisze:projekcje jak projekcje. ja szukałem zasięgu podwójnego szczytu na H4 ok 9:20 jak pina robiliBo to jedyne co zobaczyłem na fonie, poza tym gorączkę już miałem
na ten moment kreski mam takie
Edit : EU zgodnie z postem powyżej![]()
dla mnie ruch piatkowy jest typową piatka impulsem, czyli korekta i dalej góra, Wiec ..?
złoto masz korekte płaską wrzucałem na fb i tu , przebiło dołek ,?