fx-technik pisze:Lecą w dół, żeby było z czego odbić w górę!kolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
To by chyba spadali tuż przed danymi a nie półtorej godziny wcześniej.
fx-technik pisze:Lecą w dół, żeby było z czego odbić w górę!kolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
Czemu?kolbi123 pisze:fx-technik pisze:Lecą w dół, żeby było z czego odbić w górę!kolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
To by chyba spadali tuż przed danymi a nie półtorej godziny wcześniej.
od 2011 roku na forum i o takie rzeczy pytasz, szokkolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
Nie no to i tak loteria._Kerad_ pisze:od 2011 roku na forum i o takie rzeczy pytasz, szokkolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.![]()
zobacz na kalendarz masz prognoze z któej wynika ze utrzymają stopy a to sprzyja osłabieniu $ słaby dolar sprzyja eksportowi
(tu kłania się konkurencyjność gospodarek) skoro rośnie eksport to zyskują przedsiębiorstwa ( i tu mamy wyjaśnienie "wojen" walutowych) itd....
Loteria?kolbi123 pisze:Nie no to i tak loteria._Kerad_ pisze:od 2011 roku na forum i o takie rzeczy pytasz, szokkolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.![]()
zobacz na kalendarz masz prognoze z któej wynika ze utrzymają stopy a to sprzyja osłabieniu $ słaby dolar sprzyja eksportowi
(tu kłania się konkurencyjność gospodarek) skoro rośnie eksport to zyskują przedsiębiorstwa ( i tu mamy wyjaśnienie "wojen" walutowych) itd....
Na przykład za pomocą wskaźnika, którego nie mogłem wcześniej pokazać.fx-technik pisze:Loteria?kolbi123 pisze:
Nie no to i tak loteria.
Nie graj na loterii, tylko graj konkretne układy zdarzeń na wykresie!
Najpierw muszę wypracować skuteczny system, pomnożyć demo ze 3x, przejść na real, pomnożyć real 2-3x.. i dopiero. Strasznie mnie to wciągnęło i chyba już nie odpuszczę. Pamiętaj, że to ja tutaj jedyny mówiłem tu że 10770 to bardzo dobre miejsce na S-ke. Sprawdziło się? Sprawdziło. Szkoda, że sam się nie posłuchałem, bo na Sp500 brakowało 4 punkty do jakiejś lini no i zaczął sie kryzys rodzinno-szpitalny , więc nie miałem głowy do giełdy wtedyDavidFx pisze:Swiezak zrob tak wez cala pensje i przelej do broka potem rzuc prace z dnia na dzien i siadaj przed wykres i mnoz kaseŚwieżak44 pisze:Przewidziałem tego DAX-a trzeba przyznać. Stare zagranie. Wyciąganie, drugie podbicie ..i w dół. Szkoda że nie mam czasu dziś grać przez pracę..Proste latwe i przyjemne masz caly czas tylko dla siebie no i daxa
![]()
Naprawde warto!
Też wszedłem w L, ale obawiam się co będzie po 20.00. W dłuższej perspektywie L-ki rządzą.highend pisze:Rzeźnik L
A on sie dopiero rozkreca
Podstawa do L to wykres weekly lub dzienny.