DayTrading: Środa 21.09.2016
Re: DayTrading: Środa 21.09.2016
Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?
Nie muszę brać- jestem dostatecznie wykształcony. Zresztą większość obecnych absolwentów studiów wyższych miałaby poważne problemy ze zdaniem ówczesnej matury nie mówiąc o przyjeciu na, ani tym bardziej ukończeniu przyzwoitej uczelni typu PW.
Nie muszę brać- jestem dostatecznie wykształcony. Zresztą większość obecnych absolwentów studiów wyższych miałaby poważne problemy ze zdaniem ówczesnej matury nie mówiąc o przyjeciu na, ani tym bardziej ukończeniu przyzwoitej uczelni typu PW.
a teraz wodospad...pl-samurai pisze:Jeny dalej leca na ryj.pr7emo pisze:będzie taka konsola na prawie wszystkim do 20:00?
święte słowa kolego. Czasami takie tłuki ida na studia, że ręce opadają. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo egzaminy wstępne robiły selekcje kto się nadaje a kto niewarmia pisze:Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?
Swiezak zrob tak wez cala pensje i przelej do broka potem rzuc prace z dnia na dzien i siadaj przed wykres i mnoz kaseŚwieżak44 pisze:Przewidziałem tego DAX-a trzeba przyznać. Stare zagranie. Wyciąganie, drugie podbicie ..i w dół. Szkoda że nie mam czasu dziś grać przez pracę..

Naprawde warto!

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Lub zwykła podwyżka stóp procentowychkarnak pisze:Na dziennym EDku na wsparciu "po byku" ===> musiałby się zdarzyć cud, by je pokonał,
-- Dodano: 21 wrz 2016, 17:46 --
Pozostaje główny problem. Kto otworzy drzwi dostawcy jedzenia?DavidFx pisze: Swiezak zrob tak wez cala pensje i przelej do broka potem rzuc prace z dnia na dzien i siadaj przed wykres i mnoz kaseProste latwe i przyjemne masz caly czas tylko dla siebie no i daxa
![]()
Naprawde warto!

-- Dodano: 21 wrz 2016, 17:51 --
index dolara, głównie dla Karnaka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rzeźnik jak dla mnie dobry na L.
Audnzd wpadł w konsole na chwile
Audnzd wpadł w konsole na chwile

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Janek Trader
- Pasjonat
Strach pomyśleć kto nas będzie leczył gdy już przejdziemy na zasłużoną emeryturę.Cblondyn pisze:święte słowa kolego. Czasami takie tłuki ida na studia, że ręce opadają. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo egzaminy wstępne robiły selekcje kto się nadaje a kto niewarmia pisze:Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
- fx-technik
- Fanatyk
Taki jeden Umba-Woomba z Afryki!Janek Trader pisze:Strach pomyśleć kto nas będzie leczył gdy już przejdziemy na zasłużoną emeryturę.Cblondyn pisze:święte słowa kolego. Czasami takie tłuki ida na studia, że ręce opadają. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo egzaminy wstępne robiły selekcje kto się nadaje a kto niewarmia pisze:Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
- fx-technik
- Fanatyk
Lecą w dół, żeby było z czego odbić w górę!kolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !