DayTrading: Środa 21.09.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 wrz 2016, 00:00

Wzrost
8
50%
Bez zmian
4
25%
Spadek
4
25%

Liczba głosów: 16

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 21.09.2016

Nieprzeczytany post autor: warmia »

Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?

Nie muszę brać- jestem dostatecznie wykształcony. Zresztą większość obecnych absolwentów studiów wyższych miałaby poważne problemy ze zdaniem ówczesnej matury nie mówiąc o przyjeciu na, ani tym bardziej ukończeniu przyzwoitej uczelni typu PW.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

pl-samurai pisze:
pr7emo pisze:będzie taka konsola na prawie wszystkim do 20:00?
Jeny dalej leca na ryj.
a teraz wodospad...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

warmia pisze:Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?

Nie muszę brać- jestem dostatecznie wykształcony. Zresztą większość obecnych absolwentów studiów wyższych miałaby poważne problemy ze zdaniem ówczesnej matury nie mówiąc o przyjeciu na, ani tym bardziej ukończeniu przyzwoitej uczelni typu PW.
święte słowa kolego. Czasami takie tłuki ida na studia, że ręce opadają. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo egzaminy wstępne robiły selekcje kto się nadaje a kto nie

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Świeżak44 pisze:Przewidziałem tego DAX-a trzeba przyznać. Stare zagranie. Wyciąganie, drugie podbicie ..i w dół. Szkoda że nie mam czasu dziś grać przez pracę.. :/
Swiezak zrob tak wez cala pensje i przelej do broka potem rzuc prace z dnia na dzien i siadaj przed wykres i mnoz kase :-D Proste latwe i przyjemne masz caly czas tylko dla siebie no i daxa :-)
Naprawde warto! :-D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

karnak pisze:Na dziennym EDku na wsparciu "po byku" ===> musiałby się zdarzyć cud, by je pokonał,
Lub zwykła podwyżka stóp procentowych

-- Dodano: 21 wrz 2016, 17:46 --
DavidFx pisze: Swiezak zrob tak wez cala pensje i przelej do broka potem rzuc prace z dnia na dzien i siadaj przed wykres i mnoz kase :-D Proste latwe i przyjemne masz caly czas tylko dla siebie no i daxa :-)
Naprawde warto! :-D
Pozostaje główny problem. Kto otworzy drzwi dostawcy jedzenia? :?: I kto zrobi kawę lub herbatę?

-- Dodano: 21 wrz 2016, 17:51 --

index dolara, głównie dla Karnaka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Rzeźnik jak dla mnie dobry na L.
Audnzd wpadł w konsole na chwile :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Cblondyn pisze:
warmia pisze:Bierzesz pod uwagę czas wykształcenia do w/w zawodów i czy dałbyś radę?

święte słowa kolego. Czasami takie tłuki ida na studia, że ręce opadają. Kiedyś to było nie do pomyślenia, bo egzaminy wstępne robiły selekcje kto się nadaje a kto nie
Strach pomyśleć kto nas będzie leczył gdy już przejdziemy na zasłużoną emeryturę.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Janek Trader pisze:
Cblondyn pisze:

Strach pomyśleć kto nas będzie leczył gdy już przejdziemy na zasłużoną emeryturę.
Taki jeden Umba-Woomba z Afryki!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

kolbi123 pisze:Indeksy to lecą przed 20 jak to jest, gdyby podwyższyli to indeksy w dół ?.
Lecą w dół, żeby było z czego odbić w górę!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany