DayTrading: Poniedziałek 19.09.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 wrz 2016, 00:00

Wzrost
5
42%
Bez zmian
6
50%
Spadek
1
8%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.09.2016

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Ed jesztem za s :D
EURUSDH4.png
-- Dodano: 19 wrz 2016, 21:23 --
warmia pisze:" Sie ma" spekuła - Zarabiacie - czy jak zwykle?
Zarabiamy jak zwykle :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

teskni mi sie za farciarzem mial zabojcza skutecznosc ale brak obrony kapitalu co mu w koncu wyczyscili ale i tak byl niesamowity :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

tantric pisze:Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksa

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

DavidFx pisze:teskni mi sie za farciarzem mial zabojcza skutecznosc ale brak obrony kapitalu co mu w koncu wyczyscili ale i tak byl niesamowity :D
co jakiś czas nowy torreador FX sie pojawia jak gwiazda na niebie,
znika po kolejnej odsłonie nieba wieczornego,
nie przypomina Ci to jednej i tej samej osoby, czy Dawidzie zarty sobie z nas stroisz :lol:

lutek
Pasjonat
Pasjonat

na ujku jutro sie wyjasni co będą robić :))

-- Dodano: 19 wrz 2016, 20:53 --

analitycy :)))sie pojawiają

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

lutek pisze:
tantric pisze:Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
Nie podniosą - dostosują się do AT, a ta nie daje sygnału do rzezi, o której piszesz. :)

lutek
Pasjonat
Pasjonat

karnak pisze:
lutek pisze:
Nie podniosą - dostosują się do AT, a ta nie daje sygnału do rzezi, o której piszesz. :)
no to możemy eski ładować na ujku :)))

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

lutek pisze:
karnak pisze:
lutek pisze: a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksa
no to możemy eski ładować na ujku :)))
Z Twoich wpisów sądziłem, że jesteś innego zdania, ale ta jednoznaczna Twoja deklaracja o ładowaniu eSek na ujku wszystko wyjaśniła. :) :)

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Ale myślisz jak stopy podniosa to co będzie L na maksa:))
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2016, 22:08 przez lutek, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany