-- Dodano: 19 wrz 2016, 21:23 --
Zarabiamy jak zwyklewarmia pisze:" Sie ma" spekuła - Zarabiacie - czy jak zwykle?

Zarabiamy jak zwyklewarmia pisze:" Sie ma" spekuła - Zarabiacie - czy jak zwykle?
a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksatantric pisze:Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
co jakiś czas nowy torreador FX sie pojawia jak gwiazda na niebie,DavidFx pisze:teskni mi sie za farciarzem mial zabojcza skutecznosc ale brak obrony kapitalu co mu w koncu wyczyscili ale i tak byl niesamowity
Nie podniosą - dostosują się do AT, a ta nie daje sygnału do rzezi, o której piszesz.lutek pisze:a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksatantric pisze:Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
no to możemy eski ładować na ujkukarnak pisze:Nie podniosą - dostosują się do AT, a ta nie daje sygnału do rzezi, o której piszesz.lutek pisze:a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksatantric pisze:Dorzuce cos od siebie na gejka . W/g mnie to doleci do końca tygodnia do zółtej linii trendu . Szykuje sie setup Numer 1 z tego co naucza forexyestrader w trejdingu na czystym wykresie . D1 w takim przypadku jest bardzo silne . Jeżeli D1 pozostanie taka jak jest teraz to mozna stawiać sell stopy 10-15 pips pod długą shortowwą D1 , mam juz postawione a inne pozycje na gejku około 500 pips na plusie i trzymam . Fajnie gejek na D1 wszedł lekko do ICHI i wyskoczył teraz długa świecą D1 . Podobnie kabel tu też postawiłem oczekujace a otwarte na około 300 pips . Z tym , że kabelkowi niewiele zostało do tej linii trendu - około 70 pips za to gejek ma ponad 300 pips do swojej linii . Pożyjemy - zobaczymy .....
Z Twoich wpisów sądziłem, że jesteś innego zdania, ale ta jednoznaczna Twoja deklaracja o ładowaniu eSek na ujku wszystko wyjaśniła.lutek pisze:no to możemy eski ładować na ujkukarnak pisze:Nie podniosą - dostosują się do AT, a ta nie daje sygnału do rzezi, o której piszesz.lutek pisze: a co zrobisz jak Japonia podniesie stopy to bedzie rzeź oczywiscie L na maksa