DayTrading: Piątek 16.09.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 wrz 2016, 00:00

Wzrost
4
36%
Bez zmian
3
27%
Spadek
4
36%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 16.09.2016

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Bemowo wyglada na to ze mozna sobie dowolnie namalowac kreski i raz wyjdzie ze wzrosty a raz ze spadki wiec jak sobie wymyslisz to w to uwierzysz a rynek i tak pojdzie w swoja strone tak jak chce nie zwazajac na twoje kanaly trojkaty rgry srednie czy cokolwiek tam sobie wstawisz :D
Prawda jest szokujaca mozesz sie pchac pod prad czyszczac depozyt nie wiedzac nawet ze pchasz sie pod prad :p
dopiero po fakcie wszystko jest jasne ale przed jestes jak dziecko bladzace we mgle :p

a mialo byc tak pieknie forex kobiety wino i spiew :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

DavidFx pisze:Bemowo wyglada na to ze mozna sobie dowolnie namalowac kreski i raz wyjdzie ze wzrosty a raz ze spadki wiec jak sobie wymyslisz to w to uwierzysz a rynek i tak pojdzie w swoja strone tak jak chce nie zwazajac na twoje kanaly trojkaty rgry srednie czy cokolwiek tam sobie wstawisz :D
Prawda jest szokujaca mozesz sie pchac pod prad czyszczac depozyt nie wiedzac nawet ze pchasz sie pod prad :p
dopiero po fakcie wszystko jest jasne ale przed jestes jak dziecko bladzace we mgle :p

w pewnym sensie masz rację....

cała zabawa polega na tym żeby być po stronie większość tzn żeby większość uczestników na rynku interpretowała daną sytuację tak jak Ty uwzględniając politykę monetarną danego państwa.

źle to "nazwałem" przez większość miałem na myśli ilość pieniądza (może być drobnicy 1mln np po 1$, a przyjdzie grubas i wywali parę mln w przeciwnym kierunku i odniesie sukces bo ta drobnica dostarczy mu płynności przez SL :(
Rynek to popyt i podaż i podąży za tym kto da więcej...
i pod tym względem muszę się zgodzić z moim imiennikiem na tym forum
że rynek to targi (ale to tylko pod tym względem)
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2016, 08:06 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Jeśli chcesz poznać tajemnice wszechświata,. myśl kategoriami energii, częstotliwości i wibracji. Nikola Tesla

rynek faluje a wiec wibruje zgodnie ze slownikiem pwn wibracja «falowanie częstotliwości i natężenia dźwięku,
skoro tak to wykres jest zapisem dzwieku :p :shock: :D

trzeba poznac jak zachowuje sie dzwiek jak wibruje jak rozchodza sie czestotliwosci itp itd :D generalnie nic nie wiem na temat dźwięku :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

DavidFx pisze:Jeśli chcesz poznać tajemnice wszechświata,. myśl kategoriami energii, częstotliwości i wibracji. Nikola Tesla

rynek faluje a wiec wibruje zgodnie ze slownikiem pwn wibracja «falowanie częstotliwości i natężenia dźwięku,
skoro tak to wykres jest zapisem dzwieku :p :shock: :D

trzeba poznac jak zachowuje sie dzwiek jak wibruje jak rozchodza sie czestotliwosci itp itd :D generalnie nic nie wiem na temat dźwięku :D
////////
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2016, 08:44 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Tomaszu dźwięk nie reaguje na kreski ma je gdzieś :D dźwięk chodzi jak chce :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

DavidFx pisze:Tomaszu dźwięk nie reaguje na kreski ma je gdzieś :D dźwięk chodzi jak chce :p
ok, kłopotliwe zatem pytanie
proponuje zatem wykasowanie postu tak jak ja to zrobie i przejście do tego co tu sie robi czyli analiz komentarzy wykresów,
złota mi nie dałes i ropy :)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

GOLD_H4.png
ropa podobnie jak zloto odwrocony rgr sie robi i lecimy w gore :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

DavidFx pisze:
GOLD_H4.png
ładnie Dawidzie :clap:
niby należało by sie na odbicie, brak podwyżki wrześniowej,wybory prezydenckie,ewentualnie dołujące indeksy
ale rynek lubi zaskakiwać
nie jestem specem od figur, ale to chyba widoczne i prawdziwe, klin i wewnątrz niego cena
prp dopóki wewnątrz jestesmy to mozemy sie bująć jak nasi koledzy w zakładzie o edka juz tkwia kilka lat,
rozliczenie falowe którego nie akceptujesz tez tu nic nie wskazuje na razie bo jest dużo alternatyw,
jedyne co to udało mi sie dostrzec wyrysowanie wydłużenia fali spadkowej, ale to dopiero aktualnie po wyjściu w dół czyli 1300 dołem
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2016, 09:24 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Tomasz196407 pisze:
DavidFx pisze:
GOLD_H4.png
ładnie Dawidzie :clap:
Dzięki dzięki Tomaszu :D
to co od poniedzialku ladujemy sie w longi na zlocie ile fabryka dalai trzymamy do osiagniecia tp ktory jest dosc pokazny i oto chodzi :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

coolcov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: coolcov »

Witam Wszystkich!
Popatrzcie na wolumen rzeczywisty z kontraktów terminowych edka h4. Jak myślicie co to oznacza. Ja myślę że brak podaży. Tym bardziej popatrzcie na to samo miejsce jak byli tu wcześniej jaki był wolumen i co się potem stało. Teraz jest jeszcze mniejszy. Pozdrawiam
VSA

Zablokowany