Prawda jest szokujaca mozesz sie pchac pod prad czyszczac depozyt nie wiedzac nawet ze pchasz sie pod prad

dopiero po fakcie wszystko jest jasne ale przed jestes jak dziecko bladzace we mgle

a mialo byc tak pieknie forex kobiety wino i spiew

DavidFx pisze:Bemowo wyglada na to ze mozna sobie dowolnie namalowac kreski i raz wyjdzie ze wzrosty a raz ze spadki wiec jak sobie wymyslisz to w to uwierzysz a rynek i tak pojdzie w swoja strone tak jak chce nie zwazajac na twoje kanaly trojkaty rgry srednie czy cokolwiek tam sobie wstawisz
Prawda jest szokujaca mozesz sie pchac pod prad czyszczac depozyt nie wiedzac nawet ze pchasz sie pod prad
dopiero po fakcie wszystko jest jasne ale przed jestes jak dziecko bladzace we mgle

generalnie nic nie wiem na temat dźwięku
 generalnie nic nie wiem na temat dźwięku  

////////DavidFx pisze:Jeśli chcesz poznać tajemnice wszechświata,. myśl kategoriami energii, częstotliwości i wibracji. Nikola Tesla
rynek faluje a wiec wibruje zgodnie ze slownikiem pwn wibracja «falowanie częstotliwości i natężenia dźwięku,
skoro tak to wykres jest zapisem dzwieku

trzeba poznac jak zachowuje sie dzwiek jak wibruje jak rozchodza sie czestotliwosci itp itdgeneralnie nic nie wiem na temat dźwięku
 dźwięk chodzi jak chce
 dźwięk chodzi jak chce 

ok, kłopotliwe zatem pytanieDavidFx pisze:Tomaszu dźwięk nie reaguje na kreski ma je gdzieśdźwięk chodzi jak chce

ładnie DawidzieDavidFx pisze: ropa podobnie jak zloto odwrocony rgr sie robi i lecimy w gore

Dzięki dzięki TomaszuTomasz196407 pisze:ładnie DawidzieDavidFx pisze: ropa podobnie jak zloto odwrocony rgr sie robi i lecimy w gore