Jak myślicie będzie luka?

tylko pomysl o edku, jak by cie zrobił w balona, jakby nie jaDavidFx pisze:dzis scalping na daxie wyszedl mi bardzo dobrze od nastepnego tygodnia bedziemy kroic z kasy technika
na edku juz dawno wyszedlem chodzil bokiem a potem sie zwalil faktycznie tego nie przewidzialemTomasz196407 pisze:tylko pomysl o edku, jak by cie zrobił w balona, jakby nie jaDavidFx pisze:dzis scalping na daxie wyszedl mi bardzo dobrze od nastepnego tygodnia bedziemy kroic z kasy technika
ale za to GJ superDavidFx pisze:na edku juz dawno wyszedlem chodzil bokiem a potem sie zwalil faktycznie tego nie przewidzialemTomasz196407 pisze:tylko pomysl o edku, jak by cie zrobił w balona, jakby nie jaDavidFx pisze:dzis scalping na daxie wyszedl mi bardzo dobrze od nastepnego tygodnia bedziemy kroic z kasy technika
Nie martw się, Ja zdobędę doświadczenie na DAX ie, Ty na edku i cały świat do nas należyDavidFx pisze:
na edku juz dawno wyszedlem chodzil bokiem a potem sie zwalil faktycznie tego nie przewidzialem
Z tego kanału wypada wyjść górąBemowo1 pisze:Jaki to człowiek mądry po fakcie. Ten czerwony kanał dopiero teraz wykukałem
1.06Bemowo1 pisze:Jaki to człowiek mądry po fakcie. Ten czerwony kanał dopiero teraz wykukałem
to ze edek i GJ sie zwalil to fenomen zawsze szlo na odwrotTomasz196407 pisze: ale za to GJ super